18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
luja27 2020-07-19, 17:59
Taka prawdziwa miłość

Luja
Zgłoś
Silverface 2020-07-19, 18:23 4
Cycusia chciał bubuś.

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
Salieri16000 2020-07-19, 18:54 3
Noż kurwa proszę Cię! Pewnie, że wolę rodzynkę na stole, niż obwisłe, spocone cycki jakieś starej i noszącej wszystkie możliwe choroby weneryczne dziwki. Nie zabłysnąłeś intelektem, ani rozwagą- no chyba, że tak mało finezyjnie próbujesz trollować...
Zgłoś
andyq 2020-07-19, 19:25 15
Kurwa dorosły chłop a go matka jeszcze piersią karmi.
Zgłoś
sard 2020-07-19, 20:13
Zgłodniał to dostał cycucha do possania.
Zgłoś
donkapusta 2020-07-19, 20:39
Kuźwa przecież to obrzydliwe. Dajcie to na harda.
Zgłoś
Macx83wwww 2020-07-19, 21:30
Ten kartel już wkrótce zostanie unicestwiony - CJNG
Zgłoś
McQurwa 2020-07-19, 22:29
Jak romantycznie, takich kawalerów to ze świeczka szukać

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
waloos 2020-07-19, 23:16 8
Czasem to zazdroszczę takiej patoli radości życia.
Wystarczy im alkohol, trochę muzyki, towarzystwo i są spełnieni. Nie przejmuję się co sobie ktoś o nich pomyśli, tylko żyją jak chcą.
A człowiek goni za pieniądzem, przejmuje się wszystkim, mało co go cieszy bo zawsze można więcej, lepiej, częściej itp. Dobra praca jest ale i tak czegoś brakuje do pełni szczęścia. A patola? Czteropak, kiełbasa na grilla, spocona świnia i chłop jest w siódmym niebie. Ja pierdolę.
Zgłoś
bonesowy 2020-07-20, 0:03
Najadł się i zadowolony
Zgłoś
Halman 2020-07-20, 1:09
Salieri16000, ja nie wiem ale ty też nie wiesz; a może to jego żona a nie rezerwuar zarazków zwany dziwką... ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów