📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
polecam cala serie (Who is America), to jest ten aktor od Borata czy Ali G
engoldub napisał/a:
Sasha Baron Cohen
engoldub napisał/a:
Ta, i tam wszyscy są prawdziwymi ludzmi, nie aktorami. Ten typek BYŁ politykiem dopóki po wypuszczeniu tego nie zrezygnował. Beeka xd
Jest (był) politykiem , nie wiedział że to wszytko jest do serialu i po emisji stracił stanowisko
Koleś krzyczący :Nygga!
Jest (był) politykiem , nie wiedział że to wszytko jest do serialu i po emisji stracił stanowisko
EvilDog napisał/a:
Ciekawostka :
Koleś krzyczący :Nygga!
Ale paranoja. Przecież zrobił dokładnie to co powinien. Zwrócił uwagę.
To jest... to jest tak cudowne że aż brak mi słów.
Mgmacius napisał/a:
Ale paranoja. Przecież zrobił dokładnie to co powinien. Zwrócił uwagę.
W USA jest komunizm ukryty pod wieloma "przyjaznymi" nazwami, a w komuniźmie logika i racjonalność jest wrogiem śmiertelnym dla tej utopii.
DzidaZawodnik napisał/a:
W USA jest komunizm ukryty pod wieloma "przyjaznymi" nazwami, a w komuniźmie logika i racjonalność jest wrogiem śmiertelnym dla tej utopii.
To prawda, poprzednich kilku prezydentow bylo czerwienszych od stalina. A najgorszy byl ten czarny... czarny, a czerwony!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów