18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Fx12 2021-12-04, 8:29 2
Dobry kozak z kolesia. Trzeba mieć nie lada jaja i opanowanie żeby w takiej sytuacji zachować zimną krew i przejść do ataku. Zimną krew i sprawność byleby się nie dać chu*owi capnąć zębami bo już nie puści a jak szarpnie łbem to porozrywa. Szacun.
Zgłoś
Lobo24 2021-12-04, 8:38 2
jawox napisał/a:

Jebać kundle, wszystkie bez wyjątku, od froterek po ałabaje.

Zoofilia jest w Polsce nielegalna.
Zgłoś
7wporzondku 2021-12-04, 9:21
Dobry kolo
Zgłoś
mesjans 2021-12-04, 10:58 1
plastic napisał/a:

z psem można tak zrobić... gorzej z jakimś pitbullem, amstafem, czy dogiem - który już w ogóle nie ma szyi, i oczy cofnięte do środka czaski tak, że mu nie wydłubiesz nawet jak będzie spał.
dziadek sprzedał mi kiedyś "sposób na każdego psa" - wystarczy złapać go mocno za żuchwę i nie będzie mógł gryźć, bo górna szczęka jest nieruchoma
nigdy nie próbowałem w ten sposób, ale mojego dziadka wszystkie jamniki w mieście nienawidziły jak listonosza.

Co ty pierdolisz, nasłuchałeś się głupot dziadka walczącego z jamnikami. Dogi nie mają szyi, mają dłuższą szyję niż twoja. Złapać za górną szczękę na chuj jak zaciśnie cię dolną. Może po tych radach dziadka jamniki cię nie zjedzą ale wszystkie większe tak.
Zgłoś
zwierzak30 2021-12-04, 11:00 3
Ja pierdole.Sami kurwa experci.
A gdzie ten najwiekszy?
Zgłoś
Rozjebie 2021-12-04, 11:54 4
Fx12 napisał/a:

Dobry kozak z kolesia. Trzeba mieć nie lada jaja i opanowanie żeby w takiej sytuacji zachować zimną krew i przejść do ataku. Zimną krew i sprawność byleby się nie dać chu*owi capnąć zębami bo już nie puści a jak szarpnie łbem to porozrywa. Szacun.

To sie nazywa reakcja "uciekaj lub walcz".
Większość społeczeństwa ma wgrana opcje "uciekaj" dlatego reakcja "walcz" jest tak mało spotykana.
Mnie kiedyś zaatakował rottweiler - pamiętam tylko jak momentalnie wzrosła we mnie agresja, wymieszana z takim "krystalicznym" widzeniem. Chciałem sprawić żeby śmierdziel sie nie ruszał i rzęził, ale jednocześnie wiedziałem, ze musze sie skupić, bo jest ode mnie dużo silniejszy i nie będzie łatwo.
Na szczęście dostał tylko z kopa w ryj i odpuścił
Zgłoś
wilkoala 2021-12-04, 13:55 8
Rozjebie napisał/a:

To sie nazywa reakcja "uciekaj lub walcz".
Większość społeczeństwa ma wgrana opcje "uciekaj" dlatego reakcja "walcz" jest tak mało spotykana.
Mnie kiedyś zaatakował rottweiler - pamiętam tylko jak momentalnie wzrosła we mnie agresja, wymieszana z takim "krystalicznym" widzeniem. Chciałem sprawić żeby śmierdziel sie nie ruszał i rzęził, ale jednocześnie wiedziałem, ze musze sie skupić, bo jest ode mnie dużo silniejszy i nie będzie łatwo.
Na szczęście dostał tylko z kopa w ryj i odpuścił

Ale ty masz silną psychikę.
Zgłoś
Rozjebie 2021-12-04, 16:58 3
wilkoala napisał/a:

Ale ty masz silną psychikę.

Zajebiście silną

I bardzo ubolewam, ze w moim kraju ciężko mi znaleźć podobnych sobie ziomków, tylko jestem wręcz otoczony zjełczałym lewactwem
Zgłoś
Penton 2021-12-04, 17:27
Berhid napisał/a:

To jest mega sposób, użyłem go kiedyś na znajomej rottweilerze. Wielki jak koń, odwaliło mu po tym jak go przestałem głaskać i rzucił się na mnie ( niestabilny pies, jak jak jego właścicielka ) Fakt wbił mi kieł w dłoń, dość głęboko zanim go złapałem, ale później był bezsilny. Jedynie co robił to chciał zabrać łeb i chciał drapać łapami. Ale z siłą wykręciłem mu żuchwę i położył się na plecy. Uspokoił się i poszedł do drugiego pokoju.
Można ucierpieć, ale to dobry sposób.

Już widzę jak na Rottweilerze tego użyłeś
Zgłoś
plastic 2021-12-04, 18:52
dałem wam anegdotę z życia wziętą, a pedały się zesrały ^^ jakim trzeba być kretynem, żeby uznać, że ktoś może nie wiedzieć, że wkładanie ręki do pyska = ugryzienie. każdy kto sie o to spruł to tuman iq<90
Zgłoś
Folur 2021-12-04, 21:22
ale bydle ma siły, gówno mniejsze od kolesia, a ledwo je obezwładnił, szacun

dlatego nosze gaz pieprzowy, wystarczy raz porządnie mu jebnąć po gałach, a potem takie gówno Cię zapamięta i omija z daleka jak jesteś w pobliżu
Zgłoś
Hrabia Drapula 2021-12-04, 22:49 1
KonioBijca napisał/a:

Co do pitbulla, amstaffa, czy innego gówna tego typu, jeśli kogoś upierdoli i nie puszcza, to jedynym rozwiązaniem jest wpierdolić mu kose w żebra, dlatego warto mieć przy sobie zawsze jakiś ostry kieszonkowy nożyk pod ręką, szczególnie, jeśli np. u twojego sąsiada z ulicy po podwórku biega wielkie, grożne psie gówno, a brama jest często otwarta...

takie coś posiadam zawsze na wszelki wypadek przy sobie, ale nie każdy będzie miał psychikę że mimo tego że pies go może zabić wpierdoli mu kosę
i tu dobrze też sprawdza się zwykł najtańszy gaz, jak nic się nie ma trzeba tak ja z człowiekiem, wcisnąć mu oczy do czachy, podobno jest opcja że mocniej zaciśnie, ale może skończyć się na jednym potężnym upierdoleniu, a nie poszarpaniu połowy ciała, jak to pies oczywiście można w jaja zapierdolić albo wyrwać wora

Zgłoś
Berhid 2021-12-05, 11:22
Penton napisał/a:

Już widzę jak na Rottweilerze tego użyłeś

Nie musisz mi wierzyć, ale takie są fakty. Miałem dziurę w dłoni, ale mogło to się skończyć o wiele gorzej.
Zgłoś
jkllll485 2021-12-05, 17:24
plastic napisał/a:

z psem można tak zrobić... gorzej z jakimś pitbullem, amstafem, czy dogiem - który już w ogóle nie ma szyi, i oczy cofnięte do środka czaski tak, że mu nie wydłubiesz nawet jak będzie spał.
dziadek sprzedał mi kiedyś "sposób na każdego psa" - wystarczy złapać go mocno za żuchwę i nie będzie mógł gryźć, bo górna szczęka jest nieruchoma
nigdy nie próbowałem w ten sposób, ale mojego dziadka wszystkie jamniki w mieście nienawidziły jak listonosza.

Twój dziadek opowiada ci złote czasy SS?

Zgłoś
meier 2021-12-06, 18:37
jak nie chce puscic to trzeba złapać go za tylną nogę. posci momentalnie

asdasdasd
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów