18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sanczer001 2021-12-03, 22:15 4
Dzięki , na przyszłości.
Zgłoś
Jerzy_Owsik 2021-12-03, 22:24 19
kurwa musiał mu ten chuj na kaczych łapach przerwać tą wspaniałą walkę z kundlem tfu
Zgłoś
plastic 2021-12-03, 22:27 33
z psem można tak zrobić... gorzej z jakimś pitbullem, amstafem, czy dogiem - który już w ogóle nie ma szyi, i oczy cofnięte do środka czaski tak, że mu nie wydłubiesz nawet jak będzie spał.

dziadek sprzedał mi kiedyś "sposób na każdego psa" - wystarczy złapać go mocno za żuchwę i nie będzie mógł gryźć, bo górna szczęka jest nieruchoma

nigdy nie próbowałem w ten sposób, ale mojego dziadka wszystkie jamniki w mieście nienawidziły jak listonosza.
Zgłoś
mygyry 2021-12-03, 22:41 3
Powinien wyciągnąć na koniec gnata i odjebać całe towarzystwo, właściciela bydlaka w pierwszej kolejności
Zgłoś
mar077 2021-12-03, 22:59 3
Fejk. Normalnie by go porozrywał jak kukłę
Zgłoś
Xumme 2021-12-03, 23:15 2
Ale klasa! zajebiste! Szacun dla goscia za opanowanie!
Zgłoś
NataliaW 2021-12-03, 23:15 19
plastic napisał/a:

z psem można tak zrobić... gorzej z jakimś pitbullem, amstafem, czy dogiem - który już w ogóle nie ma szyi, i oczy cofnięte do środka czaski tak, że mu nie wydłubiesz nawet jak będzie spał.
dziadek sprzedał mi kiedyś "sposób na każdego psa" - wystarczy złapać go mocno za żuchwę i nie będzie mógł gryźć, bo górna szczęka jest nieruchoma
nigdy nie próbowałem w ten sposób, ale mojego dziadka wszystkie jamniki w mieście nienawidziły jak listonosza.

Jak psa za żuchwę złapać? To to samo co cię upierdoli i nie puszcza
W Polsce większość dzikich psów została odstrzelona przez myśliwych, jeszcze kilka lat temu, legalnie mogli strzelać do walesajacych sie poza terenem zabudowanym. Lewacka logika to zmieniła.
Zgłoś
Xumme 2021-12-03, 23:17 4
plastic napisał/a:

To wsadz ręke do pyska.. powodzenia..
A od dogów to sie odpierdol! Miałem swojego 9 lat i nie znam fajniejszego i bardziej rodzinnego psa. I dopóki nikt go nie wkurwiał zza płotu to serio był potulny.
Pozatym to psy, które mają normalną budowe czaszki, więc nie czaje czemu wrzucasz je do jednego worka z tym gównem genetycznie modyfikowanym jakim sa amstaffy i pitbulle..
Zgłoś
loro22 2021-12-03, 23:51 2
Kozak gościu
Zgłoś
Berhid 2021-12-03, 23:51 7
plastic napisał/a:

To jest mega sposób, użyłem go kiedyś na znajomej rottweilerze. Wielki jak koń, odwaliło mu po tym jak go przestałem głaskać i rzucił się na mnie ( niestabilny pies, jak jak jego właścicielka ) Fakt wbił mi kieł w dłoń, dość głęboko zanim go złapałem, ale później był bezsilny. Jedynie co robił to chciał zabrać łeb i chciał drapać łapami. Ale z siłą wykręciłem mu żuchwę i położył się na plecy. Uspokoił się i poszedł do drugiego pokoju.
Można ucierpieć, ale to dobry sposób.
Zgłoś
KonioBijca 2021-12-04, 0:04 5
plastic napisał/a:

Co do pitbulla, amstaffa, czy innego gówna tego typu, jeśli kogoś upierdoli i nie puszcza, to jedynym rozwiązaniem jest wpierdolić mu kose w żebra, dlatego warto mieć przy sobie zawsze jakiś ostry kieszonkowy nożyk pod ręką, szczególnie, jeśli np. u twojego sąsiada z ulicy po podwórku biega wielkie, grożne psie gówno, a brama jest często otwarta...
Zgłoś
jawox 2021-12-04, 0:21 12
Jebać kundle, wszystkie bez wyjątku, od froterek po ałabaje.
Zgłoś
Mzimu 2021-12-04, 0:36
jawox napisał/a:

Jamniki są w porządku, każdą rurę przepchną.

Jamniki są w porządku, każdą rurę przepchną.
Zgłoś
Pitok 2021-12-04, 1:54 4
No i to jest coś co zawsze mnie zastanawiało, dlaczego ludzie są tacy pasywni. Mi pierwsze co przychodzi na myśl to wydłubanie oczu drugą ręką. Cokolwiek byle tylko zadać na tyle bólu i obrażeń, aby mieć szanse z tego wyjść.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów