📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahahah ten drugi to juz ciota do kwadratu. Łebek ledwo co dosiega do jego glowy, a i tak sie nie broni
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:
Hahahah ten drugi to juz ciota do kwadratu. Łebek ledwo co dosiega do jego glowy, a i tak sie nie broni
Jakby się bronił to by dostał wpierdol.
Krysbos napisał/a:
Jakby się bronił to by dostał wpierdol.
Cale szczęście był pizdą i sie nie bronil, ale wpierdol i tak dostał
jednak naziole mieli racje jak ich napierdalali 20 lat temu
bishfinger napisał/a:
jednak naziole mieli racje jak ich napierdalali 20 lat temu
Naziole napierdalali w 2004?
Kogo i gdzie, jeśli mógłbyś doprecyzować?
Lomzak1 napisał/a:
Mam mieszane uczucia.
ja nie, to wszystko są kacapy, to taka pomieszana rasa, niech się napierdalają ile wlezie, im więcej tym lepiej, najlepiej by ich było ogrodzić, nie wypuszczać i niech się wyrzynają między sobą
Biją jakiś leszczy życiowo skrzywdzonych...... To nawet zabawne nie jest kurwa.....
[ Dodano: 2024-11-24, 17:16 ]
Przecież te brodate kurwy nawet siły nie mają... Przeciesz jakby ktoś mu zajebał lowkicka to by wykonał chińskie osiem razy osiem w powietrzu.... Klepią ich kurwa w 7 a chłopak dalej stoją ...
[ Dodano: 2024-11-24, 17:16 ]
Przecież te brodate kurwy nawet siły nie mają... Przeciesz jakby ktoś mu zajebał lowkicka to by wykonał chińskie osiem razy osiem w powietrzu.... Klepią ich kurwa w 7 a chłopak dalej stoją ...
Nie żal karaluchów, a ciapaty i tak zaraz gdzieś się wysadzi albo snajper go dorwie. Niech się tłuką
Tam nie ma etnicznie podejrzanych, wszyscy są jedną wielką kacapską etnicznie podejrzaną rodziną.
Geraldinio napisał/a:
Tam nie ma etnicznie podejrzanych, wszyscy są jedną wielką kacapską etnicznie podejrzaną rodziną.
Dokładnie tak jak mówisz. W czasach ZSRS wszyscy wchodzący w jego skład byli nauczani, że są jednym narodem, chuj z tym, że mówili w kilkudziesięciu językach. Ale już szkopów z NRD nauczano, że szkopy z RFN to zupełnie inny zgniły naród . Taka to komusza logika. Niech się tam gotują w tym postsowieckim garze wszyscy razem. Tam gdzie zaczyna się cyrylica/grażdanka, tam kończy się cywilizacja.
żmij napisał/a:
Naziole napierdalali w 2004?
Kogo i gdzie, jeśli mógłbyś doprecyzować?
Człowieku on się urodził w 2014 dla niego 2004 to prehistoria dlatego tak napisał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów