Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rowerzysta to ciężko pracujący Polak bliski sukcesu. Widz to jebany polski statystyczny robak. Nierób, alkoholik, półanalfabeta i złodziej. Zobaczył, że koledze idzie lepiej to rzuca mu kłodę pod nogi, żeby przypadkiem czegoś w życiu nie osiągnął.
W niedzielę idzie do kościoła i leżąc plackiem przed krzyżem łyka od plebana ciastko w nagrodę za bycie dobrym katolikiem.
Ten film fantastycznie symbolizuje polską mentalność.
Rowerzysta to ciężko pracujący Polak bliski sukcesu. Widz to jebany polski statystyczny robak. Nierób, alkoholik, półanalfabeta i złodziej. Zobaczył, że koledze idzie lepiej to rzuca mu kłodę pod nogi, żeby przypadkiem czegoś w życiu nie osiągnął.
W niedzielę idzie do kościoła i leżąc plackiem przed krzyżem łyka od plebana ciastko w nagrodę za bycie dobrym katolikiem.
Ja pierdole wszędzie ten zakompleksiony, smutny frajer musi wrzucić swój komentarz, no i standardowo na temat
Jemu robi się lepiej jak bezinteresownie komuś nafluga.
Typowy, jak to siebie opisał:
"jebany polski statystyczny robak. Nierób, alkoholik, półanalfabeta i złodziej. "
@robson
Jemu robi się lepiej jak bezinteresownie komuś nafluga.
Typowy, jak to siebie opisał:
"jebany polski statystyczny robak. Nierób, alkoholik, półanalfabeta i złodziej. "
@up dokładnie to właśnie jest "przysłowiowy" cebulak, a wydaje mu się, że to on takim ciśnie.
Tym bardziej cieszę się że odkrywanie obrzydliwych i odrażających przywar moich współplemieńców jest tak bolesne dla niektórych użytkowników. To oznacza, że moje obserwacje i wnioski są czynione z chirurgiczną precyzją bo nic nie boli tak jak odkryta prawda
Ja jestem tylko bacznym obserwatorem życia codziennego w Polsce i tymi obserwacjami dzielę się oto na tym forum:)
Tym bardziej cieszę się że odkrywanie obrzydliwych i odrażających przywar moich współplemieńców jest tak bolesne dla niektórych użytkowników. To oznacza, że moje obserwacje i wnioski są czynione z chirurgiczną precyzją bo nic nie boli tak jak odkryta prawda
Nikogo tu nic nie boli, jesteś najzwyczajniej w świecie męczący. Idź sobie na jakieś forum polityczne i tam pierdol te swoje kocopoły pod każdym tematem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów