Amerykanie i ich inteligencja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dwóch debili sie spotkało, jeden co postawił słupek który na chuj jest, drugi co zamiast zaparkować i podejść pod maca koniecznie chciał tam podjechać.
@UP
Pierdolisz.Fajny otwieracz.
Pierdolisz.Fajny otwieracz.
Gdyby przez tę akcję zamknęli tego mcdrive to pół wsi by z głodu padła
Burger kosztował 10k$
Tak jak kiedyś w parku piłem piwko za 103,5zl
Tak jak kiedyś w parku piłem piwko za 103,5zl
Od razu słychać, że bambusy.
Janusz_k napisał/a:
Dwóch debili sie spotkało, jeden co postawił słupek który na chuj jest, drugi co zamiast zaparkować i podejść pod maca koniecznie chciał tam podjechać.
Ten słupek jest właśnie po to aby takim pojazdem pod okienko nie podjechał.
Przeważnie jest coś takiego przed każdym niskim mostem/wiaduktem abyś zajebał w taki słupek a nie w wiadukt. A najczęściej to rura na łańcuchach abyś sobie znacznie pojazdu nie uszkodził.
no akurat w Maku to ciasno jest nieraz osobowka wyrobic najebane tych krawezników
Res0r napisał/a:
Ten słupek jest właśnie po to aby takim pojazdem pod okienko nie podjechał.
Przeważnie jest coś takiego przed każdym niskim mostem/wiaduktem abyś zajebał w taki słupek a nie w wiadukt. A najczęściej to rura na łańcuchach abyś sobie znacznie pojazdu nie uszkodził.
No tylko debil przed McDrivem montuje słupek, który uniemożliwia podjeżdżanie jakimś pojazdom! To jest, kurwa, McDrive! DRAJW! Jadę, kurwa, autem i jestem głodny, to podjeżdżam pod okienko, bo ideą takich McDonaldów jest to, żebyś nie musiał wyłazić z pojazdu! A ciężarówka, to nie auto? Jej kierowca jest jakiś niejedzący? Niegłodniejący? Dlaczego jemu nie wolno podjechać? Co to za segregacja klienteli? Skoro homologacja dopuszcza jego auto do jazdy po drodze, a McDonald buduje lokale McDrive dla pojazdów, to ma im się zmieścić każdy, jaki mieści się na publicznej drodze! Ale bym wydusił odszkodowanie od tej durnowatej sieciówy! Zwłaszcza w Hamburgeryce, gdzie niewiedza jest pod ochroną.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów