📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
cieszmy się i radujmy!! 900 mln kozojebców left!
Summa Summarum jebło tam gdzie powinno
nie podkładanie bo wybuchł nastąpił w okolicach środka utobusu natomiast gość z butlą podbiegł i nic więcej nie robił. chłopie w kontrwywiadzie to byś kible co najwyżej polerował albo berło szefa
Ale to byyyłłłłłłłooooo dddddddoooooobbbbbbbbbrrrrrrrrrrrreeeeeeeee
$omator napisał/a:
nie podkładanie bo wybuchł nastąpił w okolicach środka utobusu natomiast gość z butlą podbiegł i nic więcej nie robił. chłopie w kontrwywiadzie to byś kible co najwyżej polerował albo berło szefa
Gdzie ja napisałem, że to bomba wybuchła? Rebelianci chcieli podłożyć IED a dostali pociskiem od żołnierzy Bashar al-Assada. Tak przynajmniej było napisane w komentarzu skąd film brałem. Nie chciałem spoilerować w opisie.
Wieki temu, gdy grałem w duke nukem 3d, to też zbierałem wrogów w kupę i starałem się jedną rakietą jak najwięcej ich rozwalić na raz.
Tu widzę kogoś high level.
Tu widzę kogoś high level.
Zajebiste hahaha
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów