📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powinni zesłać ją na Syberię. Jak nie umie żyć wśród ludzi, to niech żyje w dziczy.
HAL9000/2 napisał/a:
ci ruscy pojechali by do Indii to już by tak nie śmieszkowali....
W Indiach to się Ruscy mogą kultury uczyć.
Nie ma się co śmiać... dzisiaj w biedrze byłem i patrzę że nad pieczywem po lampach dwa wróble latają. Przy kasie kasjerowi zwracam uwagę że może coś z tym zrobią bo się sanepid przyjebie czy coś. Przytaknął, powiedział że wiedzą tylko mają problem jak je przegonić nie robiąc im krzywdy, kierownictwo wie i jakieś tam służby powiadomione. Powiedział że to tam jeszcze nic bo w castoramie którejś dzik się przechadzał i powiedział że te wróble jeszcze nic nie osrały jak to się zdarzyło dwa dni temu w rzeczonej biedrze kiedy to ktoś w piwach postawił srogiego kasztana... Zwierzęta więcej kultury mają niż niektórzy ludzie... W Polsce też takie rzeczy się zdarzają tylko polak się skitra między regały by go kamery nie nagrały jak stolca stawia...
To już któryś film ze srającym w sklepie kacapem. Oni chyba pochodzą od hindusów.
Ale tam musi jebać....
Niektórzy nie trzymają gówna, bo mają wypadający odbyt... poczytałem na ten temat po temacie z panią, która srała w stronę kamery i skarpeta grubości i długości przedramienia jej wypadła, którą potem ręką do środka wpychała jeden z lepszych materiałów na stronie.
nie do wiary
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów