📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Rebeliant_ZPF napisał/a:
letni słoneczny dzień itd.Nie oceniaj dnia przed zachodem Słońca. Piwerko najlepiej smakuje po zachodzie naszej życiodajnej gwiazdki
Przyczepiają linki, gumy chuj wie co jakby się normalnego przysiadu nie dało zrobić. Nie rozumiem tego cyrkowania na siłowniach
Gumy super sprawdzają się podczas wyciskania sztangielek na ławce, lub wyciskania sztangi, lecz do przysiadów z tego co widać już nie.
Najwidoczniej w szkole fizyka nie była jego mocną stroną.
Nie rozumiem po chuj te gumy czy łańcuchy przy wyciskaniu/siadach. Załóż kurwa więcej ciężaru i nie pajacuj. Jebane bananowe ludki.
Te gumy są gdy ktoś chce na przykład rozwinąć siłę eksplozywną. Fighterzy, dwuboiści, crossfiterzy, trójboiści i w sumie wiele innych sportowców z tego korzysta. Ma to swoje zastosowanie. Ale można powiedzieć, że to słabe albo bananowe ludki. Prawda jest taka, że G*WNO macie pojęcie ale się wypowiecie jak każdy debil co trenuje na siłowni bica i klatę w poniedziałek. Wypierdala*cie k*rwa ze swoimi opiniami bo mi się żal robi jak takie c*oty coś hejtują. Sami się weźcie do roboty a nie pie*dolicie. Koleś chciał zrobić robotę na takiej metodzie. Nie wyszło mu, źle wyważył. Ciekawe, który cwaniak z tych co tu napisali powiedziałby mu "Weź bananie nie odwalaj cyrku". Jeb*ne niedouki. Jak każdy Polak zamiast przeczytać to ekspert. Żal mi, że muszę mieszkać w kraju właśnie z takimi ludźmi jak wy.
zerbo323 napisał/a:
Jak każdy Polak zamiast przeczytać to ekspert. Żal mi, że muszę mieszkać w kraju właśnie z takimi ludźmi jak wy.
To idź pan w chuj razem z panem z filmu.
Jednego bananowego ludka już dupa zapiekła, zadziwiające, że nie zleciało się ich więcej. Pewnie są zajęci wybieraniem nowych legginsów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów