📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Na 100% to burdel jest i ustawianie dziwki do pionu,bo na dzień dobry leci strzał tatuśka,bo to alfonsi biją z liścia reką od strony zewnętrznej,czyli z otwartej dłoni,ale od strony kostek w ryj.Wiem bo sam tak trenuje swoje dziwki:)
Na koncu reszta dziwek przyszla ale czemu one kurwa sa ubrane jak na ulicy sezamkowej
W zasadzie szacun dla męża. Leje tylko kurwę, która go zdradziła, a nie gościa, który mógł kompletnie o niczym nie wiedzieć.
ja pierdole ale brzydkie to jest, kijem przez szmate bym się bała dotknąc
Prawidlowo. Z ku.wami trzeba jechac równo.
vodka81 napisał/a:
ja pierdole ale brzydkie to jest, kijem przez szmate bym się bała dotknąc
Nie bądź dla siebie taka surowa jak patrzysz w lustro
stefanwtiorturiowanyprzez napisał/a:
Na 100% to burdel jest i ustawianie dziwki do pionu,bo na dzień dobry leci strzał tatuśka,bo to alfonsi biją z liścia reką od strony zewnętrznej,czyli z otwartej dłoni,ale od strony kostek w ryj.Wiem bo sam tak trenuje swoje dziwki:)
Chyba swojego kapucyna, wstawaj zesrales sie.
Czegoś tu nie kumam. Dlaczego on ją maltretuje, a nie typka co wbijał peta w jego dziewoję?
picolo napisał/a:
Czegoś tu nie kumam. Dlaczego on ją maltretuje, a nie typka co wbijał peta w jego dziewoję?
Bo to laska go zdradziła, a nie typ? Suka nie da, pies nie weźmie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów