📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
U nas by to nie przeszło. Benzyna kurewsko droga...
Ganges nie jedno widział. Nigdy się nie zapcha bo gówno z góry biegu nadaje szybkie prądy.
Całopalenie i wrzucanie prochu do Gangesu, to w Indiach tradycja. Nie każdego było stać na drewno, do całkowitego spalenia ciała. Widać obecnie w Indiach górę wzięła ekonomia nad tradycją i efekt jak powyżej, ciała palą się na własnym tłuszczu.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
..od ofiar Covida, wię muszą nadrabiać w tradycyjny sposób...
Właśnie to jest tradycyjny sposób w Indiach (w sensie palenie zwłok i wrzucanie resztek do rzeki)... Wrzucanie trupów "bez obróbki" to proceder wśród biedoty, której nie stać na opłacenie "profesjonalnej" utylizacji (chociaż jest to w pewien sposób profeska - spalić trupa do zera, bez pieca i jeszcze wyjść na tym finansowo na plus)...
>Znajdź jakiś filmik ze zwłokami
>Nie podaj z jakiego okresu
>Usuń kontekst
>Napisz, że kowid
>Szuru szuru szuru
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
>Nie podaj z jakiego okresu
>Usuń kontekst
>Napisz, że kowid
>Szuru szuru szuru
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Moje pierwsze zetknięcie z sadolem to link wrzucony na f23 na o2 wlasnie ze zdjęciami niedopalonych trupów na brzegach Gangesu.
Teraz wystarczy pokazać jakieś gówno podpisać, że to kovid stoi za tym i elegancki ferment zasiany. Zdechli pewnie od smrodu albo krowich placków się grupowo najedli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów