Choć fakt, że mogli pchać skrajnym prawym....
Ten pomysł z sygnalistą też nie najgorszy...
Jak nam się bus zjebał pod Goeteborgiem zjechaliśmy na awaryjny (BO BYŁ) i dzwoniłem na 112...
Poza tym, skąd info, że Polacy??? Po roboczym ubraniu???
No idioci.....Rozumiem że auto się zj***ło i trzeba zepchnąć,ale pchać środkowym pasem zamiast od razu na awaryjny,to trzeba być turbo tłumokiem.
A Ty jesteś kurwa idiotą ?? Gdzie ty masz tam pas awaryjny ??? Wkurwiają mnie takie niedojdy jak ty,
A Ty jesteś k***a idiotą ?? Gdzie ty masz tam pas awaryjny ??? Wk***iają mnie takie niedojdy jak ty,
Niedojdo jesteś takim samym idiotą jak oni.Popsuło Ci się kiedyś auto w czasie jazdy?Przecież auto nie staje nagle dęba.Ze 100-200 metrów za nimi skończył się pas awaryjny.Skoro jedziesz autem po autostradzie i coś zaczyna się z nim dziać to się nie toczysz jak debil aż auto stanie i nie pchasz go środkowym pasem w dodatku gdy widzisz zjazd na drugą autostradę.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
No idioci.....Rozumiem że auto się zjebało i trzeba zepchnąć,ale pchać środkowym pasem zamiast od razu na awaryjny,to trzeba być turbo tłumokiem.
Bo oni pchali do Polski.
Nie czytasz opisów do filmów?
Ktoś wie dokąd już dopchali? Granice przekroczyli?
Dzisiaj podawali w mediach że dalej pchają
Bo oni pchali do Polski.
Nie czytasz opisów do filmów?
A ty wierzysz z dupy wziętym opisom???
Niedojdo jesteś takim samym idiotą jak oni.Popsuło Ci się kiedyś auto w czasie jazdy?Przecież auto nie staje nagle dęba.Ze 100-200 metrów za nimi skończył się pas awaryjny.Skoro jedziesz autem po autostradzie i coś zaczyna się z nim dziać to się nie toczysz jak debil aż auto stanie i nie pchasz go środkowym pasem w dodatku gdy widzisz zjazd na drugą autostradę.
uja wiesz jaka była przyczyna więc morda w kubeł.
Kurwa, a co mieli zrobić??? Stanąć i huj, trójkąt i czekać, może wiedzieli, że za 200m jest zjazd i zjadą w bezpieczne miejsce?
Stary jeśli masz prawo jazdy to wyślij je proszę z powrotem do urzędu miasta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów