📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A w nocy będą się moczyć w łóżku.
to normalne mydlo?
Za-je-bi-ste
to ja proponuję 4 mentosy plus 2L cola
Gieniu miszczu chemii, wodor przy kontakcie z ogniem wybucha.
Radzik, wybucha raczej, niż się spala w taki sposób. I ile musiałoby być tego wodoru dla takiej reakcji, to sam nie wiem, ale na pewno więcej niż w takiej bańce. Trzecia sprawa to chyba niemożliwe byłoby zamknięcie wodoru w bańce - taka moja teoria.
IMHO super wygląda
IMHO super wygląda
Kolega mi właśnie wyjaśnia, "JAK TO JEST ZROBIONE".
Wiadro z wodą i płynem do mycia naczyń albo jakimś fajnym bąblującym czymś. Następnie zanurzamy rurkę w wodzie, która prowadzi do zbiornika z jakimś łatwopalnym gazem pod ciśnieniem. Odkręcasz kurek i "bul bul, bąbelki".
Wiadro z wodą i płynem do mycia naczyń albo jakimś fajnym bąblującym czymś. Następnie zanurzamy rurkę w wodzie, która prowadzi do zbiornika z jakimś łatwopalnym gazem pod ciśnieniem. Odkręcasz kurek i "bul bul, bąbelki".
miszcze chemi.... odjebcie się od gienia bo ma racje... wodór to jest... może i spala się wybuchowo, ale pewnie zmieszany z tlenem czy innym ścierwem.... o ile mi wiadomo człowiek nie zna wielu gazów lżejszych od powietrza... hel i wodór... a o ile zdążyłem się wyedukować to hel się nie pali... a bańki na filmie ewidentnie lecą do góry [18sek] więc najpierw wy się chemi douczcie... MISZCZE [w dupe jebane]
sysiu, no i co tak emocjonalnie do tego podchodzisz, chcesz aby ci żyłka pękła?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów