W nocy z 12 na 13 października spłonęła instalacja "Tęcza" postawiona w maju tego roku na pl. Zbawiciela. Sprawcę podobno złapano więc może dowiemy się motywów podpalenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tęcza=pedalstwo=kucyki
Czyli jest dobrze
Czyli jest dobrze
"Sprawcę podobno złapano"
Zlapano jakiegos leszcza ktory byl zbyt gruby zeby spierdolic. Policja zwyczajnie chciala pokazac ze dziala.
W tej chwili trwaja czynnosci sledcze zmierzajace do tego by zlapana osoba przyznala sie do winy.
Zlapano jakiegos leszcza ktory byl zbyt gruby zeby spierdolic. Policja zwyczajnie chciala pokazac ze dziala.
W tej chwili trwaja czynnosci sledcze zmierzajace do tego by zlapana osoba przyznala sie do winy.
moot napisał/a:
Tęcza=pedalstwo=kucyki
Czyli jest dobrze
Durnyś baranku...
Cytat:
Jak wielokrotnie podkreślała autorka, "Tęcza" nie jest projektem zaangażowanym politycznie czy społecznie. Nie pojawiła się ze względu na odbywającą się w tym czasie Paradę Równości, nie miała też nic wspólnego z Euro 2012. Miała być po prostu piękna i każdemu może się kojarzyć z czymś innym.
Źródło
Jaki kurwa motyw?!
moot napisał/a:
Tęcza=pedalstwo=kucyki
Czyli jest dobrze
Niech się wypowie ten pedał, który ostatnio wrzucił tu temat z kucykami
O kurwa, jechałem dzisiaj tamtędy dwa razy i nawet nie zauważyłem że nie ma już tego chujostwa! Zuch piroman!
trebeter napisał/a:
"Sprawcę podobno złapano"
Czyli wpierdol na komendzie
motywy? jakie motywy? podszedł jakis najebany wieśniak,podpalił i tyle.
niech umrze;)
niech umrze;)
O, a wieść gminna głosiła, jakoby przejechanie pod ów tęczą na rowerze - holenderce w kapelusiku typu fedora magicznie zamieniało prowadzącego w pedała. Widać, ktoś się bał.
Na końcu tej tęczy można było znaleźć garnek...z pedalską sraczką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów