18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
H................g 2013-04-04, 12:03
tip uprzedziłem Cię, bo ja wcześniej niż Ty wiedziałem, że on to napisze i wiedziałem co Ty napiszesz nim Ty wymyśliłeś co napiszesz
Zgłoś
Ant1984 2013-04-04, 12:11
Nie po to nie oglądam srelewizji, żeby oglądać ją moim ukochanym sadolu. Won z takim czymś!
Zgłoś
czorny88 2013-04-04, 12:13 9
Widze że para jarała się macieżyństwem
Zgłoś
u................t 2013-04-04, 12:32 1
@up
Para się nie jara tylko paruje
Zgłoś
t................o 2013-04-04, 12:45 1
biedni sąsiedzi przez debili musieli z psiarskimi gadać
Zgłoś
buoba 2013-04-04, 12:49 2
No tak, TVN jak zwykle wyszukuje największe patologie świata, żeby pokazać, że jesteśmy źli, brzydcy i w ogóle winni wszelkiemu złu.

Z resztą co ma nas obchodzić jakaś rodzinka głupich Angoli; ale lepiej pokazywać jak jest źle w innych krajach niż u nas, nie?
Zgłoś
b................n 2013-04-04, 13:02
czorny88 napisał/a:

Widze że para jarała się macieżyństwem

macieŻyństwem? O kurwa
Zgłoś
v................s 2013-04-04, 13:38 1
Spoko, jak koleś miał 17 dzieci to i tak jest na plusie. 5 w te czy w drugą, co za różnica...
Zgłoś
Vendal 2013-04-04, 14:00 2
Jaki kraj tacy rodzice Madzi.
Zgłoś
HotSzot 2013-04-04, 14:17 1
Aragon1988 napisał/a:

kurwa kurwa czegoś tu nie rozumiem: " Wielka Brytania czeka na wyrok we wstrząsającej sprawie małżeństwa, które spaliło sześcioro dzieci w ich domu, para żyjąca w trójkącie z kochanką męża chciała się zemścić na kobiecie, gdy ta odeszła zabierając dzieci podpalili dom i nie zrobili nic by ratować śpiące rodzeństwo(...)"

Pozwolilem sobie zacytowac, gdyz potrzebowalem dokladnie tego zdania. Pod koniec jest motyw, ze malzenstwo chcialo sie zemscic na kochance ze probe zabrania im dzieci, do tego chcieli mieszkanie od panstwa. Czegos tutaj nie rozkminiam. Czasami mam wrazenie ze w telewizji tak pierdola, bezsensu, i pierdola, byle pierdolic, i te sekundy naliczac.
Zgłoś
Prescot 2013-04-04, 14:18
Pewnie polok jakiś
Zgłoś
damua 2013-04-04, 14:20
Za TVN zawsze piwo
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-04-04, 14:33
Kara śmierci, położyć ich na stalowym ruszcie i palić po kolei najpierw stopy, potem nogi, ręce a potem resztę, żeby czuli że umierają
Zgłoś
EdmundKemper 2013-04-04, 14:34
Coś a'la nasza Katarzyna W.
Zgłoś
pawelgk 2013-04-04, 14:42
Normalnie z takimi ludźmi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem