Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

w polsce by ich uniewinnili, bo byli w złym stanie psychicznym i musza poddac sie miesiecznej terapii, a następnie mogą wrócić do życia.

jakby sie komus chcialo poczytac po angielsku, to polecam: dailymail.co.uk/news/article-2303687/Philpotts-children-meal-ticket-sa... ...
daily mail jest mocno populistyczny ale sporo tam obecnie artykulow o tych ludzkich scierwach...
w Polsce to by pewnie zostali celebrytami Ewy Drzyzgi....
daily mail jest mocno populistyczny ale sporo tam obecnie artykulow o tych ludzkich scierwach...
w Polsce to by pewnie zostali celebrytami Ewy Drzyzgi....

w polsce by sprawa ciagla sie 20 lat a oni zostaliby celebrytami ktorzy jezdza na koniach w bieliznie i pisza ksiazki...

Sześciokrotne dorzywocie? Dobrze, że nie pięciokrotne, bo jeszcze by wyszli.

cocaine.animals napisał/a:
Durczok ty c🤬ju.
Widzę, że Rurku ma konto na Sadolu.

k🤬a k🤬a czegoś tu nie rozumiem: " Wielka Brytania czeka na wyrok we wstrząsającej sprawie małżeństwa, które spaliło sześcioro dzieci w ich domu, para żyjąca w trójkącie z kochanką męża chciała się zemścić na kobiecie, gdy ta odeszła zabierając dzieci podpalili dom i nie zrobili nic by ratować śpiące rodzeństwo(...)"
I teraz zagadka logiczna: czyj dom spalono?
I teraz zagadka logiczna: czyj dom spalono?

"w Polsce byłoby tak", "w Polsce byłoby siak" ...jak wy k🤬a wszystko wiecie, jasnowidze j🤬e...

U nas więcej takich, Katarzyna W., matka Szymona, ostatnio jakaś matka zabiła dziecko w Inowrocławiu. Znalazło by się pewnie jeszcze coś, ale to są ostatnie co pamiętam.
bovski napisał/a:
"w Polsce byłoby tak", "w Polsce byłoby siak" ...jak wy k🤬a wszystko wiecie, jasnowidze j🤬e...
Wiedziałem, ze to napiszesz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie