📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
To pewnie firma "LUNIK 9" zarejestrowana na Słowacji.
CzerstWybut napisał/a:
To pewnie firma "LUNIK 9" zarejestrowana na Słowacji.
Ale że im się chciało tak układać to drewno ja pierodle .... Za to szacunek bo to wymagało pracy jakieś .....
Zamówił metr przestrzenny a nie sześcienny
Ludziska nie wrzucajcie takich filmików na tą stronę bo to nie ma nic wspólnego z sadyzmem
Dollar1977 napisał/a:
Ludziska nie wrzucajcie takich filmików na tą stronę bo to nie ma nic wspólnego z sadyzmem
I to jest właśnie sadystyczne, wrzucać filmy nie sadystyczne do portalu sadystycznego
te hujki od drewna zawsze wałują
To jest kurwa sadyzm, bo płacisz za 3 metry a dostajesz metr...i to jeszcze w wyjebanej w kosmos cenie.
to może Ty coś wrzuć
silwerbalk napisał/a:
Ale że im się chciało tak układać to drewno ja pierodle .... Za to szacunek bo to wymagało pracy jakieś .....
Ogladałem ten film z 10 razy i wydaje mi sie że tam pod spodem bylo to ustawione na cienkiej płycie, jak sie przewróciła konstrukcja to na brzegu wygląda jak by wystawało coś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów