ok czaje o co biega,z tym szczesciarzem chodzilo ze jak trafi na '' nie rozjebana '' ciasna to bedzie tak jak z analem podobne oddczucia
hehe no faktycznie:* a jak się czułaś jak Ci odmówił? Ciekawe czy to samo co facet jak mu kobieta odmówi...dziewica nie jestem , jak mi facet odmawial to chyba 'nimfomanka ' ahahahah xDD
a ile czekasz? bo mi w sumie kilka minut starczya kobieta jest nie ciekawie rodzimy,okres ...jedyny pozytym ze nie musimy czekac tyle ile wy z regeneracja po orgazmie ;D
no i też w sumie wole być facetem chociaż zdecydowanie są tego minusy...
rodzynki ;D
ok czaje o co biega,
hehe no faktycznie:* a jak się czułaś jak Ci odmówił? Ciekawe czy to samo co facet jak mu kobieta odmówi...
Smialam sie
najlepiej jak przy pierwszym razie bez zabezpieczenia chcial
'' Oo nie nalozyles ? - nie ;] - wypierdalaj ;] !! ''
a ile czekasz? bo mi w sumie kilka minut starczy
moze 2 min
no i też w sumie wole być facetem chociaż zdecydowanie są tego minusy...
oj sa ;D
a kobieta jest nie ciekawie rodzimy,okres ...jedyny pozytym ze nie musimy czekac tyle ile wy z regeneracja po orgazmie ;D
no orgazmów na pewno możecie mieć więcej.
A co do regeneracji LOL, co tam regenerować nic tylko kontynuować...
a ile czekasz? bo mi w sumie kilka minut starczy
.
pochwal się ile razy tak dajesz radę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów