📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
WTF ? Nie no przegięcie jakieś ...
[img:8ae40cbec7]http://images32.fotosik.pl/151/771ffa49e6e2c7c8.gif[/img:8ae40cbec7]
dla gejow ;D lubisz analek to trzeba sie liczyc z obrudzeniem majteczek
analek lubie ale nie w mojej dupie
dziwne by bylo jakby jakis facet nie lubial . wyjasnisz mi czemu faceci uwielbiaja jebac '' od tylca jak tubylca '' ?
z przyjemnością faceci lubią bo jest tam tak bardzo miło i przyjemnie, te ciepełko i ta miękkość i ciaśniutko... zresztą nie da się tego tak opisać, każdy facet który miał okazje spróbować wie o co chodzi
z przyjemnością faceci lubią bo jest tam tak bardzo miło i przyjemnie, te ciepełko i ta miękkość i ciaśniutko... zresztą nie da się tego tak opisać, każdy facet który miał okazje spróbować wie o co chodzi
w pussy tez jest milo i prrzyjemnie cieplo miekko i jak sie znajdzie jakis szczesciaz to ciasno tez bedzie ... chcialabym na jeden dzien zostac facetem ;DD
pewnie że w cipce też przyjemnie hmm właśnie ciekawe jak to jest być kobietą? a p co chodzi z tym szczęściarzem? jesteś dziewicą?
pewnie że w cipce też przyjemnie hmm właśnie ciekawe jak to jest być kobietą? a p co chodzi z tym szczęściarzem? jesteś dziewicą?
z tym szczesciarzem chodzilo ze jak trafi na '' nie rozjebana '' ciasna to bedzie tak jak z analem podobne oddczucia
dziewica nie jestem , jak mi facet odmawial to chyba 'nimfomanka ' ahahahah xDD
a kobieta jest nie ciekawie rodzimy,okres ...jedyny pozytym ze nie musimy czekac tyle ile wy z regeneracja po orgazmie ;D
Wolalabym byc facetem z racji tego '' jak facet zaliczy 15 to macho a jak babka bedzie miala 15 w swoim zyciu to dziwka ''
zreszta nie raz slyszalam ze jestem '' chlopczyca '' bo bije chlopakow czasem w zartach czasem nie , klne itp
campire napisał/a:
zreszta nie raz slyszalam ze jestem '' chlopczyca '' bo bije chlopakow czasem w zartach czasem nie , klne itp
a ja biję, klnę i BEKAM tak, że wielu facetów by się nie powstydziło, i zostałam nazwana rarytasem wśród kobiet, nie chłopczycą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów