📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-podrap mnie po plecach
-to się odwróć
-to się odwróć
pakicito napisał/a:
nie rozumiem komixu, chyba, ze ten koles to kutas?
Drobi czytelniku Bravo
Jak sypiasz z ta sama kobietą więcej jak raz, spędzacie razem czas w łóżku to takie sytuacje się zdarzają:
czyli ona chce podrapania po plecach a nie miziania po tyłku.
Kto to rysował?
pakicito napisał/a:
nie rozumiem komixu, chyba, ze ten koles to kutas?
No trudno. Pewne rzeczy się albo rozumie, albo nie. To tak jak z byciem facetem; albo się nim jest, albo nie.
Swoją drogą próbujesz mi wmówić, że gdyby naga kobieta poprosiła cie o podrapanie po plecach, ot tak po prostu byś ją po tych plecach podrapał?
MI też to się przydarzyło one zbyt dobrze nas znają...
żmije...
żmije...
czyli cipka ją jednak nie swędzi
podaj numer do siostry za dziesiec lat bedzie miala cycki to i piwo bedzidzie
skącz to szkole bo w robocie Cie nie widze
ku..wa pojebajo mi sie chodzilo o waka waka
skącz to szkole bo w robocie Cie nie widze
ku..wa pojebajo mi sie chodzilo o waka waka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów