zawsze stawiałem na tę markę
zawsze stawiałem na tę markę
Malucha sobie kup.
Kolunio widac zna sie na rzeczy, malo ktore auto pali gume jadac juz predkoscia 70++ km/h.
nowsze, bardziej cywilizowane i równie dobrym pierdolnięciem ( i wciąż jest to rodzinne kombi )
Odnośnie filmiku - piękna "latająca cegła".
Jeśli ktoś lubi Volviątka to proponuje zainteresować się najnowszym, jedynym egzemplarzem S60 Polestar. Bije konkurencje na głowę.
Tak czy siak, do Japońców ma się to nijak. Fajnie że ma taką furę, cieszę się jego szczęściem. Ale nie rozumiem czym wy się tak jaracie, wystarczy EG z K24 i takie volvo to znikający punkt w lusterku wstecznym. Do gościa oczywiście jak wyżej wspomniałem nic nie ma, bardzo mnie cieszy to że ma auto które tak zapierdala i ma się czym pochwalić, oczywiście. Przesadzacie tylko z tym jaraniem się o tym.
Tyle ze wsadzenie K24 pod maske plus zrobienie pognitej blachy i ogarnięcie fury zeby jakoś to się prowadziło wyjdzię w pizdeczke więcej buły niż zrobienie takiego Volvasa który będzie wsysał turbiną tą Honde.
850-ątki podobały mi się od dawna szukałem nawet jakiejś fajnej sztuki, jednak wybrałem Saaba
Volvo to Volvo. Klasa sama w sobie.
Odnośnie filmiku - piękna "latająca cegła".
Jeśli ktoś lubi Volviątka to proponuje zainteresować się najnowszym, jedynym egzemplarzem S60 Polestar. Bije konkurencje na głowę.
ale najnowsze s60 to już nie volvo
Tyle ze wsadzenie K24 pod maske plus zrobienie pognitej blachy i ogarnięcie fury zeby jakoś to się prowadziło wyjdzię w pizdeczke więcej buły niż zrobienie takiego Volvasa który będzie wsysał turbiną tą Honde.
850-ątki podobały mi się od dawna szukałem nawet jakiejś fajnej sztuki, jednak wybrałem Saaba
współczuję
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów