Spadł śnieg, okazja do amatorskiego podriftowania starym bmw, ale niestety trzeba najpierw upewnić się czy przypadkiem ktoś, kto nie powinien zobaczyć, nie jedzie za tobą...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:29
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
I chuj mu w dupę. W sobotę taki idiota miał nowy samochód 3 dni, wyleciał na czołówkę wujaszkowi który ledwo odbił. Zajebał mu w bok, oba auta do kasacji.
@Up: Kolega ma rację... Ostatnio był nawet temat na sadolu - gdzie właśnie autor sadził soczyste boki na parkingu i nagle wpadła policja. Jak dobrze pamiętam, napisał on że milicjanci Kijanką zakręcili sobie bączka jednego, podjechali i powiedzieli że niech ćwiczą tutaj na odludziu a nie na drodze, pozdrowili i pojechali.
Na parkingu niech latają... po to jest auto żeby się bawić - nie mam nic przeciwko, sam okazjonalnie pomęczę swojego VW Polo tak samo. Ale jak coś jedzie, na drodze głównej... bez dużego doświadczenia lepiej odpuścić - czasami coś pójdzie nie po myśli i jesteśmy w czarnej... dupie. Trzeba żyć trochu odpowiedzialnie... A goście którzy się spinają dupę o to że katowanie FWD na ręcznym to nie drift niech spierdalają... Maść na ból dupy i do domu, fajny tekst ale się już przejadł (Toć samo kiedyś było że TIR to nie ciężarówka i tak nie wolno mówić... Mowa potoczna ludzie.) - a nikt nie nagrywa też już filmików z "driftów" bo wiedzą że to jest chujowe. Dla kierowcy jest to fajne oderwanie od żmudnej jazdy i przyjemność, powariować warto lepiej na parkingu niż gdzieś na drodze.
Na parkingu niech latają... po to jest auto żeby się bawić - nie mam nic przeciwko, sam okazjonalnie pomęczę swojego VW Polo tak samo. Ale jak coś jedzie, na drodze głównej... bez dużego doświadczenia lepiej odpuścić - czasami coś pójdzie nie po myśli i jesteśmy w czarnej... dupie. Trzeba żyć trochu odpowiedzialnie... A goście którzy się spinają dupę o to że katowanie FWD na ręcznym to nie drift niech spierdalają... Maść na ból dupy i do domu, fajny tekst ale się już przejadł (Toć samo kiedyś było że TIR to nie ciężarówka i tak nie wolno mówić... Mowa potoczna ludzie.) - a nikt nie nagrywa też już filmików z "driftów" bo wiedzą że to jest chujowe. Dla kierowcy jest to fajne oderwanie od żmudnej jazdy i przyjemność, powariować warto lepiej na parkingu niż gdzieś na drodze.
Już pomijając łebków, którzy katują swoje bolidy na śniegu, bo chcą czuć się fajni, ale uważam, że każdy powinien tak z raz do roku, jak spadnie śnieg wpaść z prędkością 60-80km/h na pusty, duży plac i... zaciągnąć ręczny skręcając delikatnie kierownicę. Raz, drugi, trzeci stracisz całkiem kontrolę, a potem zaczyna się czuć kiedy auto zaczyna uciekać w drugą stronę i należy mocniej kontrować. Zajebiście dużo to daje w wyczuciu auta w poślizgu i mnie już raz na drodze uratowało.
@waskiAZS
powodzenia jak chcesz "driftować" na ręcznym jadąc... bmw.
powodzenia jak chcesz "driftować" na ręcznym jadąc... bmw.
a jak dla mnie, jak jest okazja to trzeba polatać po śniegu- obojętnie, FWD, RWD, czy AWD. Dla wprawy i poznania auta, oprócz jeżdżenia od święta "starym bmw"(e31 też lubi w śniegu polatać) na co dzień jeżdżę FWD i też czasem renia idzie w obroty, dzięki temu potem wiadomo, co zrobić, jak nie miał polecieć, a to zrobił. Żonę też przyuczam w jej volviaku
Popadało w mojej mieścinie i dzisiaj (no dobra, wczoraj) takich dwóch widziałem na odcinku może 5 km. Jeden minął mnie o włos, no może dwa, paskudne odczucie, kiedy zbliża ci się taki bokiem do maski. Ale przynajmniej wyprowadził i odjechał, choć minę miał nietęgą. Drugi przede mną, chciał przykozaczyć skręcając w lewo i przyjebał tylną osią w krawężnik Prędkość niewielka, ale trzeba mieć kapustę zamiast głowy, żeby pomiędzy innymi autami i pieszymi takie rzeczy odstawiać.
Jeżeli ktoś tutaj uważa że ręcznym można zrobić to samo co RWD to niech wypierdala, proszę, bo mi się płakać chce jak czytam takie pierdoły...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów