📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powinni żądać zwrotu biletu
nie takimi busami się w latach 70 jeździło
Siedzą tak spokojnie jakby to była kręcona scena do filmu.
I jeszcze jak przyciął kamerę to niby nieprzytomny. No kurwysyn najlepszy.
Kierowca chyba jeszcze cewki sprawdza. Wisi nad tym silnikiem, jakby miał go odpalić i uciec
Podobne warunki jak w polskim busie, raz się skusiłem do wrocka na wycieczkę i następnym razem jadeęautem. chuj z kosztami jest gdzie kopyta wyciągnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów