Murzyn dobry, ale ja mam lepsze. Zostalem dzis ojcem Jakies propozycje, na pierwszy tydzien hodowania Malego Sadola?
Pogratuluj sąsiadowi
Pogratuluj sąsiadowi
No, riposta dobra, wiec zamiast sie czepiac, dam Ci piwo i napisze Ci z wielkiej litery. A teraz ssij swojej mamie
Murzyn dobry, ale ja mam lepsze. Zostalem dzis ojcem Jakies propozycje, na pierwszy tydzien hodowania Malego Sadola?
Zaraz zaraz, "murzyn dobry, ale ja mam lepsze, zostałem dzisiaj ojcem"
Chwalisz się, że Ci się czarnych urodził?
Gratulacje !!! Wiesz że i tak zostaniesz zjebem
Na przyszłość flintę myj, bo czarne wyszło.
PS. Gratki. Niech się zdrowo chowa.
Daj mu jakieś Chujowe imię.
Daj mu jakieś Chujowe imię.
Powiedzialbym Wam, ale nie pytają mnie o imie, walczą...
Ale Alan to nie...Nie chce, zeby Go przezywali Anal :/
Jakies propozycje, na pierwszy tydzien hodowania Malego Sadola
Zainwestuj w test DNA
Zamiast oblewać z kumplami swoje ojcostwo, chwalisz się nim tutaj na sadolu, gdzie ci jeszcze za to pocisną. Weź znajdź dziecku innego ojca...
Wydziaraj guwniaka
Wydziaraj mu piwo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów