18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Manii 2021-02-19, 21:34 3
hamulce jebly?
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-02-19, 21:35 17
Murzyn dobry, ale ja mam lepsze. Zostalem dzis ojcem Jakies propozycje, na pierwszy tydzien hodowania Malego Sadola?
Zgłoś
Azzurri 2021-02-19, 21:37 89
Znawca_Cipek napisał/a:

Murzyn dobry, ale ja mam lepsze. Zostalem dzis ojcem Jakies propozycje, na pierwszy tydzien hodowania Malego Sadola?

Pogratuluj sąsiadowi
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-02-19, 21:40 6
Azzurri napisał/a:

Pogratuluj sąsiadowi

No, riposta dobra, wiec zamiast sie czepiac, dam Ci piwo i napisze Ci z wielkiej litery. A teraz ssij swojej mamie
Zgłoś
mygyry 2021-02-19, 21:43 6
Znawca_Cipek napisał/a:

Zaraz zaraz, "murzyn dobry, ale ja mam lepsze, zostałem dzisiaj ojcem"
Chwalisz się, że Ci się czarnych urodził?

Zgłoś
BigBertha 2021-02-19, 21:43 1
A co tu się dziwić... Czarna małpa nauczona skakać po drzewach, to i spierdolić z samochodu przez szybę takiemu nie problem.
Zgłoś
Marek_0485_pol 2021-02-19, 21:47 2
Znawca_Cipek napisał/a:

Gratulacje !!! Wiesz że i tak zostaniesz zjebem
Zgłoś
saves 2021-02-19, 21:47 4
Znawca_Cipek napisał/a:

Na przyszłość flintę myj, bo czarne wyszło.

PS. Gratki. Niech się zdrowo chowa.
Zgłoś
Alan101 2021-02-19, 21:49 5
Znawca_Cipek napisał/a:

Daj mu jakieś Chujowe imię.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2021-02-19, 21:52 7
Alan101 napisał/a:

Daj mu jakieś Chujowe imię.

Powiedzialbym Wam, ale nie pytają mnie o imie, walczą...
Ale Alan to nie...Nie chce, zeby Go przezywali Anal :/
Zgłoś
Besteher 2021-02-19, 21:55
Daję dychę, że to ten sam murzyn co kiedyś na innyn filmiku sprawnie uniknął strzałów podczas jazdy
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2021-02-19, 22:28 3
Znawca_Cipek napisał/a:

Jakies propozycje, na pierwszy tydzien hodowania Malego Sadola

Zainwestuj w test DNA
Zgłoś
outsidethebox86 2021-02-19, 22:51 11
Znawca_Cipek napisał/a:

Zamiast oblewać z kumplami swoje ojcostwo, chwalisz się nim tutaj na sadolu, gdzie ci jeszcze za to pocisną. Weź znajdź dziecku innego ojca...
Zgłoś
Z................w 2021-02-19, 22:53 1
Znawca_Cipek napisał/a:

Wydziaraj guwniaka

Wydziaraj mu piwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów