📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierownik ma taka minę, jakby zatrzymał się zobaczyć co się stało jakby to nie jego wina była
turor napisał/a:
Kierownik ma taka minę, jakby zatrzymał się zobaczyć co się stało jakby to nie jego wina była
Kierowca, kierownika to masz na budowie. Ludzie, którzy mówią na kierowców kierownicy to imbecyle bez szkoły.
To będzie jakieś -100 punktów kredytu społecznego albo 10 000 juanów grzywny
W sumie to motopizda winna, kierowca w tym miejscu nic nie widział ani w przednim lusterku, ani w bocznym górnym ani w głównym lusterku bocznym.
A ci na środku z tym bagażnikiem otwartym to już pudełko na organy chyba mieli.
przykład, dlaczego maja zakaz wjazu tym downem do miast
Kurwa, jak niskie IQ trzeba mieć, żeby dać się tak rozjechać?
Virs napisał/a:
W sumie to motopizda winna, kierowca w tym miejscu nic nie widział ani w przednim lusterku, ani w bocznym górnym ani w głównym lusterku bocznym.
Jak nie widzisz to nie jedziesz. Jakby tłumaczenie "nie widziałem" wszystko załatwiało to co by to było?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów