📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Razem to nadczłowiek
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
to basen czy hodowla pangi ? bo woda jakaś tak
Hrabia Drapula napisał/a:
to basen czy hodowla pangi ? bo woda jakaś tak
pewnie 2 w 1 :d
Co do filmu 2 myśli zaraz mi zaświtały...
1. Ocieranie jajami o chodnik
2. GO GO POWER RANGERS i transformacja w super dinobota kiedy wskoczył jej do koszyka (czy jak to się nazywało) hahah
Moja była jak miała iść do sklepu po 2 kg kartofli to nie bo za ciężkie, ale z galerii handlowej ledwo było widać ten zakuty łeb spod toreb z zakupami.
Moja była jak miała iść do sklepu po 2 kg kartofli to nie bo za ciężkie, ale z galerii handlowej ledwo było widać ten zakuty łeb spod toreb z zakupami.
Dziwne te kroplówki mają, ja ze swoją chodziłem do kibla. Jak większość z resztą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów