Nie ma to jak wiadomość od ''cichego wielbiciela ''
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszystko mogę strawić.. ale w to nie wierzę :O
Sukces chociaż, że używa od czasu do czasu diakrytyków...
coś nie wierzę że miał 16 lat ...pewnie fan Tibi
Gościu pewnie sam nie wie co napisał. A tak na poważnie na końcu się okazało że ta laska to ma fujarę
Specjalnie to wrzucił żeby masochiści gramatyczni mogli sobie powstawiać kropki i przecinki.
No dawać. Który piwerszy?
No dawać. Który piwerszy?
może mi ktoś to na polski przetłumaczyć, bo ja nie rozumieć tak skomplikowanego języka.
Calkiem ciekaw ytekst jednak myśle ze mogl by byc lepszy bo takie teksty z regóły som lepsze a gdyby ten był lepszy to postawił bym piwo ale piwa nie postawie bo ten tekst nie jest lepszy od innych na tym portalu
że jak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów