📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobra dobra, lepiej napisz od razu, że ojca spytałeś i Ci podsunął chwyt marketingowy który wykorzystał na Twojej mamuśce
Czasem nie trzeba forsy, wystarczy że laska ma kisiel w majtkach na sam twój widok
Jak na podryw to tylko do parku z nożem.
KaptajnDżek napisał/a:
Dobra dobra, lepiej napisz od razu, że ojca spytałeś i Ci podsunął chwyt marketingowy który wykorzystał na Twojej mamuśce
Przecież to jest wasz wspólny ojciec, spytaj swojej mamuśki
BluntedAstronaut napisał/a:
Przecież to jest wasz wspólny ojciec, spytaj swojej mamuśki
Kurwa nie wierzę!! spytałem rano twoją i potwierdza to co napisałeś!
ps. pozdrów
Skoro tak sobie śmieszkujemy w związku z premierą Gwiezdnych Wojen, to ja też opowiem dowcip:
Kylo Ren zabił Hana Solo.
Jest wiele sposobów: chloroform, mocny cios pałką w kark czy chociażby tabletka gwałtu.
Wcale nie trzeba się wykosztować.
Wcale nie trzeba się wykosztować.
mojo90 napisał/a:
Skoro tak sobie śmieszkujemy w związku z premierą Gwiezdnych Wojen, to ja też opowiem dowcip:
I oby twój syn wziął z niego przykład i Ciebie też ujebał... za to.
oczywiście żartuję. Żeby mieć syna wpierw trzeba zaruchać.
mojo90 napisał/a:
Nie zabił - po napisach końcowych jest dodatkowa, krótka scena, gdzie wyraźnie słychać jego głos mówiący o powrocie
Nie zabił - po napisach końcowych jest dodatkowa, krótka scena, gdzie wyraźnie słychać jego głos mówiący o powrocie
Nie spoileruj chamie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów