Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy chociaż sobie poruchał...
wiedziałem że ją już gdzieś widziałem
sadistic.pl/artysta-vt5623.htm
Amy Winehouse?
@up moze tamtejsze kobiety maja honor, bo polki na pewno nie. czasami obserwuje to co sie dzieje na imprezach gdy przychodza bogate kebaby ze szwecji ktore studiuja w polsce (swoja droga smutne ze te ciapate skurwysyny jada ze swoich smierdzacych nor na bliskim wschodzie do skandynawii i maja tam taki socjal ze jak przyjezdzaja do nas to moga sobie pozwolic na wszystko, polecam sie zastanowic i jeszcze raz przemyslec sprawe breivika). polki mozna wtedy podzielic na te brzydsze ktore trzymaja sie tylko z polakami, na te ladne ktore trzymaly sie z polakami do momentu przyjscia kebabow oraz te ladne ktore od poczatku nie gadaly z nikim i czekaly na ciapatych. wiecej pisac nie bede, dodam tylko ze te smrody biora viagre przed imprezami, bo jest tyle chetnych panienek. niby katolicki kraj a wyrastaja same kurwy...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, będziesz miał na zapas
Wciskając prawy Alt uzyskasz Polskie znaki .
Pomyśleć że te pierdolony szejk z prześcieradłem na łbie zarobił te dolce między innymi dzięki temu, że my w Polsce musimy płacić ze bene 95 przeszło 5 zł za litr.
Oj on juz tak sie nie dorobil za twoja benze za 5zl. Zapomniales, ze w tych 5zl to 3zl podatkow jest, na ktorych sie dorabiaja nasi lokalni zlodzieje
a myślisz, że co by Twój kumpel zrobił gdyby poznał Włoszkę i widywał się z nią przez 3 tygodnie? bo na pewno by nie tęsknił
@jatsko
a myślisz, że co by Twój kumpel zrobił gdyby poznał Włoszkę i widywał się z nią przez 3 tygodnie? bo na pewno by nie tęsknił
moj kumpel na pewno by takiego numeru nie wywinal bo chce wrocic do polski bo woli byc kims u siebie niz dobrze wyksztalconym i zarabiajacym ale tylko polczkiem na zachodzie. polskie kobiety natomiast przy kazdej mozliwej okazji probuja znalezc sobie meza z zagranicy z wiadomych wzgledow. i na tym polega to kurestwo. polki kroluja w statystykach na liczebnosc zagranicznych zon w niemczech i kilku innych krajach zachodnich. czyzby niemcy byli tacy zajebisci? czy moze nasze kobiety poswiecaja sie na rzecz pojednania polsko-niemieckiego? wiadomo ze chodzi o niemieckie ojro. niestety nasz kraj jest najwieksza w europie fabryka kurewek na eksport
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów