Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@jatsko coś mi się wydaje, że to wcale nie kumpla ale Twoja dupa pojechała do Włoch
nie stary, nie moja, nie naleze i nie obracam sie w towarzystwie ludzi ktorzy maja rodzicow ktorych stac na wyslanie dziecka na rok np do wloch, bo najzwyczajniej w swiecie moich rodzicow nie stac, no ale tez mialem kilka razy okazja poznac bezinteresownosc polek jak kazdy przecietny facet w tym kraju
@up moze tamtejsze kobiety maja honor, bo polki na pewno nie. czasami obserwuje to co sie dzieje na imprezach gdy przychodza bogate kebaby ze szwecji ktore studiuja w polsce (swoja droga smutne ze te ciapate skurwysyny jada ze swoich smierdzacych nor na bliskim wschodzie do skandynawii i maja tam taki socjal ze jak przyjezdzaja do nas to moga sobie pozwolic na wszystko, polecam sie zastanowic i jeszcze raz przemyslec sprawe breivika). polki mozna wtedy podzielic na te brzydsze ktore trzymaja sie tylko z polakami, na te ladne ktore trzymaly sie z polakami do momentu przyjscia kebabow oraz te ladne ktore od poczatku nie gadaly z nikim i czekaly na ciapatych. wiecej pisac nie bede, dodam tylko ze te smrody biora viagre przed imprezami, bo jest tyle chetnych panienek. niby katolicki kraj a wyrastaja same kurwy...
Kogoś tu chyba dziewczyna a raczej kurwa zdradziła z kolesiem przy kasie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów