📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No dobra....
Chwilunia...
Momencik...
Zaraz...
Ale jednak nie...
Czegoś tu nie rozumiem....
Przypomnij mi: na chuj ty to tu wrzuciłeś...?
Chwilunia...
Momencik...
Zaraz...
Ale jednak nie...
Czegoś tu nie rozumiem....
Przypomnij mi: na chuj ty to tu wrzuciłeś...?
a teraz wyobrazcie sobie odwrotną sytuacje w której kobieta dostaje liścia
No kurwa dokładnie, widzisz że twoja paniusia gada z chłopami. Podbijasz, o co tu kurwa chodzi szmato ty ? Ale kochanie ja tylko sobie rozmawiałam Ja ci dam kurwa rozmawiałam ,,,, jjjebs.
I tak kruszy się ciasteczko :}
I tak kruszy się ciasteczko :}
@up - nie uwierzysz ale - UWAGA! - niektóre to bardzo lubią takie liściki w pupcię...
To chyba listonoszki po 50tce...
jak to śpiewał Zbigniew Boniek :"lato! lato wszędzie zwariowało,oszalało moje prącie" czy jakoś tak:)
W tym związku zdrada to kwestia czasu. Żadne bicie z liścia tego nie zmieni. Jedynie kuracja odchudzająca, nowe plomby w zębach i zmiana pesymistycznego nastawienia do życia i otwartość w seksie oralnym i analnym mogą uratować sytuację.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów