18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Podryw na hamburgera.
Improssible • 2013-08-08, 0:29
Temat: "Prawdziwe podrywanie sadola."

Jako,że jest to mój pierwszy post możecie mnie opier&%^$% jak chcecie.

Ostatnio wybrałem się do galerii handlowej do kina i od razu na jakieś zakupy,po jakiejś 1h usiadłem na ławce bym sobie odpocząć.No i nagle zauważyłem bardzo ładną dziewczynę o włosach kruczoczarnych i oczach niebieskich jak morze śródziemne,która pewnym krokiem z uśmiechem zbliżała się do mnie,myślę sobie idzie zarywać,ja zaczynam się uśmiechać myślę sobie to nie możliwe.Nagle gdy już podchodzi próbuje coś zagadać a ona do mnie z tekstem zapraszamy do burger króla i wyciąga rękę zza pleców z ulotką.Takie niestety życie prawdziwego sadola.

Materiał własny na pewno nie było.

Post raz wstawiony i usuniety wrzucam na nowo.

Juz wiem gdzie robie błąd Panie Moderatorze proszę zamiast usuwać mi cały post wywalić zdanie "Jako,że jest to mój pierwszy post możecie mnie opier&%^$% jak chcecie."
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fragless 2013-08-08, 0:42 9
Było sobie konia zwalić tą ulotką. Zawsze jakaś alternatywa.
Zgłoś
Zefir282828 2013-08-08, 1:12 20
Piwo dla laski, że Cię w chuja zrobiła
Zgłoś
i................y 2013-08-08, 1:12 12
Improssible napisał/a:

opier&%^$%

Komenda opier, wykonanie programu w tle, domyślny znak zachęty w zsh, podstawienie, wartość zmiennej, domyślny znak zachęty w zsh. WTF?
Cytat:

< > ! * ' ' #
Waka waka bang splat tick tick hash,
^ " ` $ $ -
Caret quote back-tick dollar dollar dash,
! * = @ $ _
Bang splat equal at dollar under-score,
% * < > ~ # 4
Percent splat waka waka tilde number four,
& [ ] . . /
Ampersand bracket bracket dot dot slash,
| { , , SYSTEM HALTED
Vertical-bar curly-bracket comma comma CRASH.

Serio? Potrzebna Ci ta cenzura?
Kod:
$ echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb3135071790101768542287578439snlbxq'|dc<br> GET A LIFE!
Zgłoś
AdmirałFloty 2013-08-08, 1:40
Obawiam się że moderatorzy mają wyjebane na twoje prośby i żale. Raczej nie mają czasu na zabawę i usuwanie kilku zdań z twojej jakże ważnej a zarazem życiowej wypowiedzi. Cieszę się że mogłem pomóc.
Zgłoś
andyq 2013-08-08, 2:00 13
Następnym razem powiedz że znasz BongMana
Zgłoś
Trimeresurus 2013-08-08, 2:01 9
Widocznie masz posturę hamburgerykanina... Skoro tak ochoczo podleciała do Ciebie z tą ulotką...

Teraz zapierdalaj na siłownię, tłuściochu, to potem będziesz dostawał ulotki z Burdel Kinga
Zgłoś
tonieja 2013-08-08, 2:34
oczy niebieskie jak morze czarne powinno być
Zgłoś
FanatykBMW 2013-08-08, 8:45 1
ale chujowe, ja pierdole, weź to wypierdol. No pocisłem mu jak trzeba!! jestem z siebie dumny
Zgłoś
BrunerOvned 2013-08-08, 9:27 3
A potem wylądowałeś w "burger królu" i wszyscy klaskali, tak?

Yyy... to chodzi o to, że byłeś pierwszy raz w galerii handlowej, czy o to, że pierwszy raz dotknąłeś dziewczyny?
Zgłoś
Gszysztow 2013-08-08, 12:59 45
Cytat:

Ostatnio wybrałem się do galerii handlowej do kina i od razu na jakieś zakupy

Zgłoś
I................r 2013-08-08, 13:12 4
@up, a ty gdzie kupujesz, na ryneczku? od cyganów?
Zgłoś
nikotan 2013-08-08, 13:13
Improssible napisał/a:

Jako,że jest to mój pierwszy post możecie mnie opier&%^$% jak chcecie.

Na zero! Na premiera!
Zgłoś
w................4 2013-08-08, 13:16 2
Ja pierdolę to jest portal Dzienzzyciagimbusa.pl? Ni to śmieszne, ni to sadystyczne, tylko chuj wie jakie.
Zgłoś
enjoy7 2013-08-08, 13:18
Co nie zmienia faktu że mogłeś do niej zagadać i zawinąć na chatę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem