Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
I co, pedalarz też dostanie mandat 500 zł + 10 pkt karnych ?
Może dostać mandat, co do punktów karnych tylko jeśli się przyzna że posiada prawo jazdy, ale właśnie dlatego nikt tego nie zgłasza żeby tych punktów nie dostać.
Może dostać mandat, co do punktów karnych tylko jeśli się przyzna że posiada prawo jazdy, ale właśnie dlatego nikt tego nie zgłasza żeby tych punktów nie dostać.
Ale ty wiesz ze jak policja po pesele na bęben wrzuci to wiesza wszystko o twoich uprawnieniach i przewinieniach ???
sądu
Załóżmy że kobieta dostała jakiegoś tam urazu. Weź się kurwa "dopros" jakieś kasy od takiego chuja nawet po wyroku sądu itd. Jeździsz po ulicy- obowiązkowa jakaś blacha rej i OC.
Oczywiście
A może zamiast debilnego OC na wszystkie pojazdy mechaniczne, wprowadzić OC na poruszających się po drogach publicznych jakimikolwiek pojazdami? Jeździsz tylko rowerem to masz jakieś tam tańsze, masz wyższe uprawnienia i poruszasz się po drodze samochodem, ciężarówką czy czymś to wykupujesz odpowiednio wyższe i w tym masz niższe grupy pojazdów. To mi się wydaję sprawiedliwe. Odpowiedzialność cywilna powinna obejmować osobę,a nie pojazd. A jak się zsunie na postoju puste auto,to przecież ma właściciela
Ale ty wiesz ze jak policja po pesele na bęben wrzuci to wiesza wszystko o twoich uprawnieniach i przewinieniach ???
No teraz kiedy jest wszystko dostępne online to pewnie masz rację, ale kiedyś tak to wyglądało jak napisałem
Załóżmy że kobieta dostała jakiegoś tam urazu. Weź się kurwa "dopros" jakieś kasy od takiego chuja nawet po wyroku sądu itd. Jeździsz po ulicy- obowiązkowa jakaś blacha rej i OC.
A jakby ją przewrócił ten dzieciak na hulajnodze? Albo po prostu biegnący pieszy? Taa, kurwa weźmy wszystkim nabijajmy numerki, jak w jakimś pierdolonym Oświęcimiu!
No teraz kiedy jest wszystko dostępne online to pewnie masz rację, ale kiedyś tak to wyglądało jak napisałem
Nie będę polemizował i napewno w powyższym masz racje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów