Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zaczyna mnie juz nudzić ta wojna a to oznacza tylko jedno....
Oznacza tylko to, że gówno Nas to obchodzi
No i upance przyklejały sobie już atom na kijów brawo wy...
Oznacza tylko to, że gówno Nas to obchodzi
Sadol to dobra zabawa, dojebać można komuś i jest śmiesznie. Czasem ktoś dojebie mi i biorę to klatę z uśmiechem. Jednak brak wyobraźni i wiedzy historycznej na poziomie średnio rozwiniętej ameby mnie przeraża. Mam nadzieję, że jesteście pedałami i ta linia genetyczna nie przetrwa.
Jak czytałem o 1920 roku i sytuacji w PL w tamtych latach to zawsze mnie zastanawiało czy to prawda, że w PL było tyle ruskich kurew, które sabotowały Polskie Państwo i nasze wojsko. Dzisiaj npo tym ile ruska kurwa ma zwolenników nie mam wątpliwości, że to wszystko prawda i niestety ma powtórkę.
Było mnóstwo czerwonych. Więc lepiej, że rządził nami ten niemiecki agent.
Nie wiem kto za tym stoi ale ewidentnie widać, że robili to jacyś amatorzy patrząc na tak małe zniszczenia tego mostu. Jak to ukraincy to mogli się bardziej postarać, nawet dobrze mostu nie potrafią rozjebać.
Za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś. Tam rzuci zapałką, czy strzeli z rewolweru i wysadza tamę, czy pół miasta. Tutaj dobrą robotę ktoś zrobił, zwłaszcza że na terenie ruskich. Teraz pięć razy każdy pomyśli, zanim wlezie na ten most. I o to też chodzi-o strach. Żeby ruskie kurwy nigdzie nie czuli się bezpiecznie. Żeby każda onuca wiedziała, że w Paryżu, Berlinie, czy Moskwie może zarobić kulkę.
Za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś. Tam rzuci zapałką, czy strzeli z rewolweru i wysadza tamę, czy pół miasta. Tutaj dobrą robotę ktoś zrobił, zwłaszcza że na terenie ruskich. Teraz pięć razy każdy pomyśli, zanim wlezie na ten most. I o to też chodzi-o strach. Żeby ruskie kurwy nigdzie nie czuli się bezpiecznie. Żeby każda onuca wiedziała, że w Paryżu, Berlinie, czy Moskwie może zarobić kulkę.
Bla bla bla, słabo to rozjebali i tyle
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów