📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Rozkręcili się, chłopcy.
Lewackaglupota napisał/a:
4 strzaly 3 gosci w srodku to jak 4 trupy ? Zawal serca ?
"Swedish Fox"-high profile Swedish muslim gang leader shooting 4 people inside Turkish restaurant 18/5-23.
Na wpuszczali sobie tej hołoty do kraju to teraz niech cierpią.
Myślę, że następnym razem będą lepiej przygotowani, a typ będzie odhaczał w kalendarzu każdy kolejny dzień życia
Haha, jesteś debilem, haha... Sam byś zbroję obsrał, rycerzu.
W normalnym, cywilizowanym kraju nikt nie pójdzie z gołymi pięściami przeciwko zorganizowanej grupie albo uzbrojonemu w broń palną zbirowi. Tu ludzie myślą, a nie jak w Bantustanie
To jest FAKE - przecież ludzie w Szwecji domów na noc nie zamykają. Takie bajki to komu innemu wciskajcie...
Lewackaglupota napisał/a:
4 strzaly 3 gosci w srodku to jak 4 trupy ? Zawal serca ?
Naliczyłem co najmniej 7 strzałów w kadrze a wydaje mi się ze jeszcze 8 padł na nagraniu.
Ależ mi ich kurwa nie żal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów