Swoją drogą, zna ktoś przypadek że modlitwa sprawiła że jakiemuś kalece odrosła ręka, noga albo coś w tym stylu? Bo mam dziwne wrażenie, że czary nie działają na to co obserwowalne i mierzalne - za to znakomicie działają w świecie fikcji i urojeń
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Swoją drogą, zna ktoś przypadek że modlitwa sprawiła że jakiemuś kalece odrosła ręka, noga albo coś w tym stylu? Bo mam dziwne wrażenie, że czary nie działają na to co obserwowalne i mierzalne - za to znakomicie działają w świecie fikcji i urojeń
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ork.Fajny napisał/a:
Pomijając fakt że studia skończyłem ponad rok temu
To by tłumaczyło twoją frustracje i trollowanie na forum, widać praca MCdonaldzie bywa przygnębiająca
Ork.Fajny napisał/a:
A w między czasie wszyscy inni normalni i wierzący ludzie będą kontynuować swoje życie
To weź z nich przykład i nie rób spinki.
Póki co, tylko Ty się dałeś sprowokować.
dobra.wróżka, ja ich tylko karmię i tracę życie mając bekę z tych smutnych ludzi, co tracą życie aby hejtować na sadisticu. Niezbyt się dałem sprowokować.
sezamkowyRozpierdol, w sumie to nie mam jak wygrać. Skoro jacyś kretyni coś o mnie powiedzieli jako pierwsi, to znaczy że tak jest a potem "tylko winny się tłumaczy", kiedy człowiek im odpowiada. Tego się nie da wygrać. To takie kalectwo intelektualne, nie sądzisz?
No już nie broń się, nie tłumacz, nie kombinuj jakby tu skutecznie wyjść z tej niekomfortowej sytuacji
Tylko winni się tłumaczą, my wiemy jak było nasz drogi zielony rogaty przyjacielu
Tylko winni się tłumaczą, my wiemy jak było nasz drogi zielony rogaty przyjacielu
W tym dziale to już zostało chyba tylko paru pseudo-lewicowych trolli co trzepią sobie wzajemnie konia nad walką z nieistniejącymi już psuedo-prawakami i wstawiają lajki pod każdym możliwym postem <3
Kto wstawia ten wstawia mój mały drogi zielony rogaty przyjacielu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów