Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Posłuchaj zamiast oceniać w swej ignoranckiej nieświadomości.
Liroya słuchałam juz za łepka, Luca mam w telefonie, takze nie ucz matki jak dzieci robić.
W utworach słucham słów i mają one dla mnie znaczenie, jeśli trafiają w moje serce. Nawet jeśli muzyka niekoniecznie mi pasuje. (Wyjątkiem jest disco polo, bo tam ani tekstu, ani melodii).
Wychowałam się na Dżemie, Lady Pank, Budce Suflera, Ciechowskim, Hey, Myslovitz, Paktofonice, Kalibrze i wielu innych zajebistych artystach, dlatego nie krytykuj, bo nie wiesz jakie są moje realia.
PS. A o Sokole nigdy nie słyszałeś, bo w mediach rzadko mówią o ambitnych i utalentowanych twórcach.
Sokół jedyne czym się teraz zajmuje to dawaniem. Dawaniem rad i dawaniem dupy do reklam. Chujowy gust skoro sokół dla Ciebie ambitny i utalentowany.
Ja się niestety nie znam.
Sokół jedyne czym się teraz zajmuje to dawaniem. Dawaniem rad i dawaniem dupy do reklam. Chujowy gust skoro sokół dla Ciebie ambitny i utalentowany.
Ja się niestety nie znam.
No to skoro się nie znasz, to się nie wypowiadaj. Posłuchaj sobie np. reset. Bo nie wiem czy o tym samym Sokole mówimy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów