Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14

48 odcinek programu, pt. „PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI ", w którym Kuba zadaje pytania z zakresu podstaw przedsiębiorczości, np.: Czym jest inflacja? Czym jest PKB?

Odwiedź nas na:
facebook.com/MaturaToBzdura

MaturaToBzdura.TV to program komediowy, w którym zadając Polakom proste pytania udowadniamy bezsens matury czyli uczenia się na pamięć.
Zgłoś
michal29 2011-09-17, 1:08
Mnie to najbardziej wkurwia ten leszczyk prowadzący. Ciekawe czy jakby mu zadali te same pytania to by się tak wymądrzał oczywiście jakby nie miał dostępu do karteczek z odpowiedziami. Lamus myśli że jest fajny a prawda jest zupełnie inna
choć nie powiem że w większości wypadków odpowiedzi ludzi są co najmniej żenujące...
Zgłoś
lapps 2011-09-17, 3:46
jakby was w tevaenie puscili to by sie moze moja matka albo babka jarala waszym programem(choc watpie) ale ja mysle ze to jest chujowe, tak samo jak ta ciota w okularach, jakims berecie czy kapeluszu i ogolnie w pedalskim widzianku

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
Sradowazy 2011-09-17, 12:42
Powinniście odwiedzić Gdańsk lub Sopot. Pozdrawiam
Zgłoś
.................. 2011-09-17, 12:43
Cytat:

Powinniście odwiedzić Gdańsk

Wiem wiem, dannyś czeka.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2011-09-17, 16:45
Jak najbardziej na sadistica tego typu filmiki! Mi to bardziej ryje beret niż 90% innych "sadystycznych" nagrań/zdjęć/kawałów zamieszczanych tutaj:)

Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Zgłoś
x................r 2011-09-17, 18:30
matura to bzdura może na początku była czymś nowym i momentami śmieszna. Teraz to odgrzewany kotlet, nudne. Prowadzący jeszcze nie jest tak hujowy jak bielu, ale po co robić jakaś "Moda na matura to bzdura (Bold and the maturefull)" -odcinek 666789
Zgłoś
JaroTrn 2011-09-17, 20:23
"Akcyza" to mnie rozkurwiło ;D
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów