Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

48 odcinek programu, pt. „PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI ", w którym Kuba zadaje pytania z zakresu podstaw przedsiębiorczości, np.: Czym jest inflacja? Czym jest PKB?

Odwiedź nas na:
facebook.com/MaturaToBzdura

MaturaToBzdura.TV to program komediowy, w którym zadając Polakom proste pytania udowadniamy bezsens matury czyli uczenia się na pamięć.
Zgłoś
BongMan 2011-09-16, 11:10 18
Znowu to gówno? Ten program już dawno zszedł na psy, przestańcie się kompromitować.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Falquan 2011-09-16, 11:14 1
Hmm, 48 odcinek? Kurwa nie przypominam sobie takiego wyboru na maturze.
Zgłoś
Roszp 2011-09-16, 11:24 11
Kurwa, ja ciągle czekam na fizykę jądrową z elementami makroekonomii.
Zgłoś
JozinZBazin 2011-09-16, 11:55 1
Dlaczego te bzdury są tu wciąż dodawane? Co to ma wspólnego z sadolem?
Zgłoś
sigane 2011-09-16, 12:07
ten program sie juz tak "kompromisuje" jak koles od infiltracji z "dikaprjo"

To jest ostania chwila, nadchodzi koniec, ja ci to uświadomię synu zanim sam spłonę, to jest ostatni moment który zobaczysz za życia, nadchodzi ostatnia chwila, zacznij odliczać.
Zgłoś
Cysiek 2011-09-16, 12:23
Znudził się i tyle
Zgłoś
pomaranczowy4 2011-09-16, 12:45 1
mnie ten program dowartościowuje... bo chociaż wiem, że są więksi debile niz ja...
Zgłoś
Cysiek 2011-09-16, 12:52
pomaranczowy4

Chwal się dalej..
Zgłoś
AdHdE 2011-09-16, 12:54
Ja pi@@@@ co za idiota z tego typa w szarej koszulce i czarnych okularach po ch%u on powtarza te pytania co prowadzący mu zadaje
Zgłoś
taziu 2011-09-16, 13:02 52
MaturaToBzdura.TV napisał/a:

48 odcinek programu, pt. „PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI "

Zgłoś
vede 2011-09-16, 13:46 1
I takie kutafony mają prawo głosu w wyborach.
A potem zdziwko, że wybrani do rządu podobny poziom prezentują.
Na kartach do głosowania powinien być dodatkowo mini-test na IQ...
Zgłoś
S................z 2011-09-16, 13:58
Zawsze można zdawać maturę w sejmie, jak np. Renata Beger
Zgłoś
enerpeka 2011-09-16, 14:20
weźcie wy tego gówna na sadola nie doklejajcie- co wy chcecie z tego portalu samosie albo smoga zrobić??!!
kurwa!!! moderatorzy- hajs- ja rozumiem ale nie takie gówno!!! jakieś zakłady pogrzebowe, prosektoria, krematoria, spopielarnie reklamujcie ale nie to badziewne gówno z tym jakże przykrym osobnikiem tzw. "prowadzącym"!!!
Zgłoś
WiemWszystkoNajlepiej 2011-09-16, 15:20
NIP to nie skrót tylko skrótowiec KURWA. Dalej mi się nie chce oglądać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów