5 minut kraks z tegorocznych rajdów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raz "pikowałem" do rowu... Chujowe uczucie, nie polecam :/
fajnie, że do pilotów rajdówek lecą hordami...a gdy ktoś jebnie czołówkę na drodze to: "nie pomogę bo się zrzygam"
Z tym wjazdem na posesje i uszkodzeniem 2 aut nie fajna sprawa... :/
Swicheroo napisał/a:
4:30 - ciekawe, co mieszkańcy powiedzą...
"K*wa! Czym ja teraz w poniedziałek rano do roboty będę jeździł!?"
Widać hamowanie niektórych przerasta... W wielu przypadkach zamiast użyć hamulca powinni dopierdolić gazu, a pojechaliby dalej.
Edit: w 3:37 mamy doskonały przykład - koła zablokowane i skręcone koła. Co za ciul...
Edit: w 3:37 mamy doskonały przykład - koła zablokowane i skręcone koła. Co za ciul...
Cytat:
fajnie, że do pilotów rajdówek lecą hordami...a gdy ktoś jebnie czołówkę na drodze to: "nie pomogę bo się zrzygam"
Tylko, ze zaloga w rajdowce ma klatke bezpieczenstwa oraz kaski i przewaznie konczy sie na siniakach, jakbys tak samo przyjebal normalnym autem to mozna by pewnie cie zbierac szufelka
krzychu ! kadetem tera !
polski temat, wszędzie obecne astry i cienquencento + kilka kurw i pierdolnięć. bajka. browar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów