📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czegoś tak chujowego dawno nie widziałem...
Halman - przyznaj się - komu i ile razy berło wypucowałeś, że ci skrócili 30 dniowego bana do tygodnia...?
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Halman - przyznaj się - komu i ile razy berło wypucowałeś, że ci skrócili 30 dniowego bana do tygodnia...?
Jak masz zaśmiecać takimi wyrzutami ten serwis to mnie wypuścili sami z klatki żeby ratować poziom Sadola
Halman napisał/a:
Jak masz zaśmiecać takimi wyrzutami ten serwis to mnie wypuścili sami z klatki żeby ratować poziom Sadola
Pamiętasz "Koziołka"..?
sadistic.pl/koziolek-vt526514.htm5806066
Zebrał więcej piw niż 98% twoich postów z ostatniego miesiąca
Ledwo 4 twoje tematy raptem wyskoczyły ponad 500 piw
Dwoisz się i troisz, a i tak ci gówno wychodzi
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Pamiętasz "Koziołka"..?
Zebrał więcej piw niż 98% twoich postów z ostatniego miesiąca
Ledwo 4 twoje tematy raptem wyskoczyły ponad 500 piw
Jak sam przyznałeś że zebrał więcej piw niż 98% moich postów a za chwile piszesz o moich tematach z analogicznego okresu czasu czyli ostatniego miesiąca (gdzie jeszcze częściowo w tym czasie siedziałem na banie - super kurwa obiektywność z twojej strony) z "ledwo" czteroma tematami które mają ponad 500 piw, Autor "koziołka" też ma cztery tematy z ponad 500 piwami... przez ostatnie 5 lat...
Chciałeś zawalczyć na argumenty statystyczne a strzeliłeś sobie w stopę (który to juz raz?). Na tym kończe tą jałową dyskusję (brak z twojej strony argumentów). I tobie też radzę skończyć bo się jakiś moderator może wkurzyć.
Nic nie rozumiesz biedaku...
Problem nie w tym, że ktoś wrzuca gówno, że ktoś wrzuca słabe albo dobre tematy.
Problem w tym, że tylko ty piszczysz i płaczesz jak dziecko nad gównianymi tematami pod każdym możliwym postem, ale... sam takie samo gówno wrzucasz...
Poza tym to ty jesteś tu ten wrażliwy na bany i jak znam życie to napisałeś do każdego możłiwego admina, żeby ci go zdjęli, bo dalsze twoje zycie nie ma sensu
Halman... ty jesteś tak przewidywalny, że połowa sadoli ma ubaw tylko z twoich płaczów, które druga połowa prowokuje
Problem nie w tym, że ktoś wrzuca gówno, że ktoś wrzuca słabe albo dobre tematy.
Problem w tym, że tylko ty piszczysz i płaczesz jak dziecko nad gównianymi tematami pod każdym możliwym postem, ale... sam takie samo gówno wrzucasz...
Poza tym to ty jesteś tu ten wrażliwy na bany i jak znam życie to napisałeś do każdego możłiwego admina, żeby ci go zdjęli, bo dalsze twoje zycie nie ma sensu
Halman... ty jesteś tak przewidywalny, że połowa sadoli ma ubaw tylko z twoich płaczów, które druga połowa prowokuje
Co Wy pierdolicie? Zajebista sklejka! Macie tu wszystko: cycki, wypadki, ludzkie nieszczęścia, debilizmy i kotełki i wszystko to z fragmentów których jeszcze nie widziałem, ale też i nie szukałem. Cheers!
Jedyny plus taki, że przez chwile było można zobaczyć niezłe laseczki xD
Ja tam za materiał daje piwo, bo w ciągu tych prawie 2 minut, była tam większa różnorodność do obejrzenia niż czasem przez 2 miechy na sadolu. Sadol jest miejscami monotematyczny aż do bólu dupy.
PS. Nie narzekam, stwierdzam fakty.
PS. Nie narzekam, stwierdzam fakty.
Gdyby ktoś potrzebował,Zdrówka
22761282724
Qwa zle mi się wkleiło
Huj z filmem ale ma ktoś może tytuł albo link do nuty w tle ?
Qwa zle mi się wkleiło
Huj z filmem ale ma ktoś może tytuł albo link do nuty w tle ?
kto kurwa wie co to za nuta?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów