18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
diway 2015-03-30, 22:56 22
jeszcze BBC zaplacze za nimi, oj zaplacze
Zgłoś
~Velture 2015-03-30, 23:00 33
Już sram tym top gear powoli. Wyjebali zjeba za bycie zjebem i nagle multum fanów się znalazło.

Ten serial przestał być śmieszny wiele lat temu - albo ja wyrosłem z tego. Jeden staruch co pierdoli chujowe dowcipy, jeden karzeł co udaje nastolatka i w każdym programie jaki prowadzi jest debilem (albo go udaje) i typek co zawsze udaje geniusza mówiąc to co każde polskie dziecko wie a pozostali dwaj mają z niego bekę.
Tak czy owak w tej chwili to jest tworzone na siłę a ten filmik co dałeś jest chujowy jak barszcz.
Zgłoś
klonik888 2015-03-30, 23:14 117
@up

Nie zesraj się.
Zgłoś
~Vuko 2015-03-30, 23:58 11
Kurwa w sumie już wyjebane mam na Top Gear od paru lat ale ten filmik jakoś mnie ruszył... Może i poziom spadł ale no kurwa, mimo wszystko głupim wyścigiem autobusów potrafili poprawić humor a przy tym można się było czegoś dowiedzieć.

To było COŚ. Coś co się wryło w pamięć na tyle, że nawet nie śledząc ostatnich sezonów czy całości produkcji ma się pewien sentyment. Szkoda że się rozsypało bo wątpię, żeby jakiś następca Top Gear choćby dorównał tercecie Clarkson - Hammond - May.
Zgłoś
Daimler1916 2015-03-31, 0:04 9
diway napisał/a:

jeszcze BBC zaplacze za nimi, oj zaplacze

Już płaczą tylko nie chca się przyznać. Zresztą kto przy zdrowych zmysłach ucina głowe kurze znoszącą złote jajka?.
Zgłoś
krowasc 2015-03-31, 0:30 7
Velture napisał/a:

ja wyrosłem z tego

Rencista jechany. Co Ci amputowali?
Zgłoś
ACM13 2015-03-31, 12:07
co to za piosenka?
Zgłoś
mlekozklasa 2015-03-31, 12:20 2
Wyjebali go. Za miesiąc go przywrócą i Top Gear będzie oglądało nie 130 milionów,a 200 milionów widzów. OT kurwa showbiznes...a wszyscy się podniecają jak dziwką w lateksie.
Zgłoś
aresza 2015-03-31, 12:22 1
ACM13 proszys youtube.com/watch?v=Hei_T3x40Rk
Zgłoś
bocian87 2015-03-31, 12:47
@mlekozklasa

może tak być a może być też tak że Clarkson przejdzie do Netflix'a o czym pojawiają się plotki.
Hammond i May powiedzieli chyba, że nie będą prowadzić Top Gear bez Clarksona więc w Netflixie musieli by być skończonymi kretynami by nie odezwać się do Hammonda i Maya żeby ich ściągnąć i mieć u siebie całą trójkę
Zgłoś
Goger 2015-03-31, 13:02
Raz w życiu udało mi się dostać do programu, stałem w tłumie, w przerwach od nagrywania widać było że Klakson jest spoko kolesiem, rozmawiał z fanami, dawał autografy itp. moim zdaniem cała ta sytuacja jest akcją reklamową - przyjmą go za jakiś czas.
Zgłoś
Mistrzu_ 2015-03-31, 13:39 2
hahah ja pierdole jeszcze zróbcie z tego żałobę narodową , przeróbcie filmiki na czarno z podkładem requiem for a dream albo darude sandstorm .
Przecież są w chuj lepsze programy motoryzacyjne , choćby pierwszy lepszy na TVN turbo ...
Zgłoś
robson321 2015-03-31, 13:41
zajebisty program miejmy nadzieje że się opamiętają i znów zaczną go dalej kręcić :/
Zgłoś
okap121 2015-03-31, 13:47 2
nosz kurwa mać zrobili z tego temat jakby sie koniec świata zbliżał a pewnie chuj jeden z drugim żadnego odcinka nie obejrzeli i płaczą nagle za starym zjebem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem