początku października.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ja pierdole na koncu jest najlepsze hahahahah xD
Robster napisał/a:
Tia początku października, tylko którego roku?
Aj kurwa szkoda, że autor jeszcze nie zrobił jakiejś literówki to byś mógł się dopiero dopierdolić luks. A jak ktoś Cię zapyta jaką mamy dziś datę, dzień, to odpowiesz pewnie 23 października 2011 roku naszej ery ;]
@lelevel - kolega chyba nie zrozumiał ironii. Tutaj chodzi o to, że niektóre to mi w przedszkolu puszczali (tak... 2 lata temu)
Większość już widziałem, ale za tą pierdoloną gówniarę z końca - leci browar, bo za każdym razem kiedy to widzę, to umacniam się w przekonaniu, że sprawiedliwość istnieje.
Większość już widziałem, ale za tą pierdoloną gówniarę z końca - leci browar, bo za każdym razem kiedy to widzę, to umacniam się w przekonaniu, że sprawiedliwość istnieje.
nudzi mnie to już ... ile można ? już tym .... wymiotuje ;/
2:14 niszczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów