Zabawy z kolegami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jebany w kręgosłupa zaczepił haki.
Czym by się tu wyróżnić, powbijam sobie haczyki i będę dyndał jak rybka na haczyku. Widać tatuaże to za mało, chociaż mogę im zaproponować wypalanie tatuaży gorącym żelastwem.
Sporo się w tych psychiatrykach pozmieniało. Kiedyś tylko klony i dyscyplina, a teraz... proszę, proszę; czas wolny, telewizja, haczyki, samorealizacja. Zajebiście kurwa, żyć nie umierać.
te to sobie możesz wsadzić sam-wiesz-gdzie
brakuje mi jakiegos konstruktywnego komentarza... nic smiesznego, nic obrazliwego nie potrafie wymyslic nawet tekst o materiale wlasnym jest slaby :/ a moze by tak wypierdolic to gowno do sucharow?
Normalny człowiek; Banda idiotów...
Lewak; Rozbudowana instalacja artystyczna z głębokim przekazem autora...
Lewak; Rozbudowana instalacja artystyczna z głębokim przekazem autora...
no ale niech mi ktoś powie .... po jaki huj to robić ?
To pewnie jakiś salon piercingu itp. i pokazują jacy są TRVE aby przychodzili do nich tacy co chcą kolczyki w mosznie
Kurwa, to taki proste:
"The RISE Suspension Crew is a Canadian body suspension team consisting of extensively-trained and experienced suspension practitioners who have respect for body suspension in any and all of it’s potential purposes.(...)
-Facilitates safe and experienced ritual practices both privately and publicly.
-Facilitates suspensions for the public as a non-profit entity; operating with a reasonably minimum compensation requirement in order to maintain the sustainability of the team.
(..)"
Ale dlaczego autor posta wybrał takie kryptogejowskie zdjęcie to chuj raczy wiedzieć. Zamiast tego
Piwko za materiał własny
Te nowoczesne lampy sa coraz dziwniejsze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów