📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Zwykłe, tępe kurwisko. Słychać po tym jak mówi i widać po zachowaniu.
zaraz ktoś ją porządnie wyrucha i skończy się prowokowanie na ulicy
dlaczego nie można dodawać piw "ujemnych" ?
Dla mnie to wygląda na test jak zareagują ludzie, a wy macie ból dupy, że tyłek widać... Żałosne humanoidy.
Teraz se ani na gołe dupy na ulicy nie popatrzysz bo cie nagrywają od razu kurde
Jak można się tak skurwić za parę złotych z youtuba , niech już idzie na jakiś casting , może w Brazzersach za pół roku się znajdzie.Ładna ale skurwiła się totalnie.
chrisonit napisał/a:
Brak piwa za:
1. "Spudnicę"
2. "Spudnice"
3. "Very maacz"
4. Tępą dzidę łażącą z podwiniętą kiecą po mieście... Skrócić wakacje studentom i tak się opier*alają
idź Pan w H*j z takim żartem
Szkoda, że nie kręciła tego materiału np. o 23:00 w parku. Może następny raz widzielibyśmy ją na hardzie Coś czuję, że z takimi pojebanymi pomysłami i tak niedługo się tam znajdzie.
Najgorsze jest ,że te wszystkie pseudo gwiazdki rozbijające sobie jajka na głowie, pokazujące tyłek czy robiące inne pojebane rzeczy w publiku stają się sławne przez Wasze wyświetlenia i subksrybcje. Zaczynają zarabiać i produkować więcej tego gówna.. Sami to nakręcamy.
Z jednej strony aż mi wstyd za ludzi którzy robią takie bezsensowne, infantylne, niekonstruktywne i żaldupne filmiki, żeby wypromować swoje blogi, vbloki, profile na facebooku i *huj wie co jeszcze, a z drugiej strony w końcu coś robią - czyli coś więcej niż ja :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów