📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Czemu ja nigdy nie trafiam jak kręcą takie filmiki?
Pokazywanie tyłka dla wyświetleń, ah ta pomysłowość.
Niezła dupa, ale pokazywanie dupy i nagrywanie tego zalatuje kurewstwem... aż żal patrzeć
"cześć z tej strony Ewa, zaraz dam dupy za biedronką" tak będzie w 2 części pewnie
Ratatat - Loud Pipes
A tak wgl to z Ewy fajna dupa.
cubana97 napisał/a:
Jak nazywa się ta piosenka?
Ratatat - Loud Pipes
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Bardzo ciekawa jest ostatnia "ciapata", która idzie w jej kierunku jakby nigdy nic, nagle podchodzi zwraca uwage a potem idzie w przeciwnym kierunku
o co chodzi?
o co chodzi?
@up pozwolisz, że wyjaśnie gdyż znam sie na rzeczy.
Kobieta ta zobaczyła, że krągły poślad dziewczyny, odkryty jest i świeci dupsko na ulicę całą. Ona nauczona, że nawet japę zasłaniać trzeba. postanowiła więc zwrócić dziewczynie uwagę. Pewnie pomyślała: użyję jak mąż Ahmed przy zamachu telefonu. Ale nie miała numeru. Postanowiła więc działać inaczej. Przypomniała sobie szkolenie w wojsku, jak szła przez bagno z karabinem w upale. Postanowiła podejść do dzieweczki. Podeszła. Zwróciła jej delikatnie uwagę na problem (w języku wroga z juesej, żeby się dziewczyna nie domyśliła skąd pochodzi). Po udanym zamachu, w przeciwieństwie do męża (he he), wróciła do bazy.
Kobieta ta zobaczyła, że krągły poślad dziewczyny, odkryty jest i świeci dupsko na ulicę całą. Ona nauczona, że nawet japę zasłaniać trzeba. postanowiła więc zwrócić dziewczynie uwagę. Pewnie pomyślała: użyję jak mąż Ahmed przy zamachu telefonu. Ale nie miała numeru. Postanowiła więc działać inaczej. Przypomniała sobie szkolenie w wojsku, jak szła przez bagno z karabinem w upale. Postanowiła podejść do dzieweczki. Podeszła. Zwróciła jej delikatnie uwagę na problem (w języku wroga z juesej, żeby się dziewczyna nie domyśliła skąd pochodzi). Po udanym zamachu, w przeciwieństwie do męża (he he), wróciła do bazy.
Dupa przeciętna. Ma parcie na szkło
A zwrotu "z tej strony Ewa" nie czaję. Z której strony ja się pytam?
Dupa przeciętna. Ma parcie na szkło
A zwrotu "z tej strony Ewa" nie czaję. Z której strony ja się pytam?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów