18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piotrcovianin 2010-06-30, 16:33 1
Jako,że krewetka nie ma dupy, wnioskuję iż to mogą być gazy.
Zgłoś
Isentor 2010-06-30, 16:37 28
Nie ma Krystyny Czubówny nie ma piwa.
Zgłoś
peniseusz 2010-06-30, 16:43 2
@up, pewnie też wolałbyś dżem
Zgłoś
waho. 2010-06-30, 18:54 1
Ten filmik jest taaaaaki uczący...
Zgłoś
kucopony 2010-06-30, 18:57
pro player jeb headshot ;D
Zgłoś
W................s 2010-06-30, 19:10 12
"tempereture of the sun" wtf?
Zgłoś
pwelk12 2010-06-30, 19:20 1
To zwierzątko ma najmocniejszego strzała w świecie zwierząt
Ciekawe co człowiek czuje w momencie takiego uderzenia,bo gość tam coś o temperaturze słońca nawija...
Zgłoś
arkadoss 2010-06-30, 19:28
to juz wiem jak łowią krewetki
Zgłoś
Kasjusz 2010-06-30, 20:24 1
po prostu wlazła na zły rewir i dostała kulkę w łeb
Zgłoś
MrBadExample 2010-06-30, 20:31
i do jaskini...
Zgłoś
ziembix 2010-06-30, 20:56
Mam teraz oczy jak 500euro .
Zgłoś
Conscribo 2010-06-30, 20:59 5
ziembix napisał/a:

Mam teraz oczy jak 500euro .

odp nr 1 : prostokątne?

odp nr 2 : w bilonie czy papierku ?
Zgłoś
P................T 2010-06-30, 22:51 1
Czy ta temperatura słońca nie spowodowałaby odgazowania wody na mieszaninę piorunującą i wszystko w promieniu oceanu PIERDUT? Przecież dlaczegoś nie gasi się wodą np. gorącej stali.
Zgłoś
peniseusz 2010-06-30, 23:00 11
na dnie oceanów woda może mieć i 200st i dalej być w stanie ciekłym dzięki wysokiemu ciśnieniu.
jeżeli woda ma 20st a ciśnienie spadnie np na skutek szybkiego przepływu tak jak w tym przypadku, to woda paruje (kawitacja) a następnie bąbelek pary imploduje.
ale 5000st to raczej grube przegięcie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem