18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:20
📌 Powodzie w Polsce - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:44
Avatar
i................y 2014-01-22, 20:46
W życiu nie widziałem tak utuczonego płodu!
To chyba tej babki z harda, która była przez 50 lat w ciąży. Too lazy to miscarry.
Zgłoś
Avatar
wojniz2 2014-01-22, 20:56
Raczej Grodzki.
Zgłoś
Avatar
Guwnozdupy 2014-01-22, 21:12 20
Zgłoś
Avatar
Andy8 2014-01-22, 22:02
Ryszard Kalisz
Zgłoś
Avatar
klaszak 2014-01-22, 23:20 5
Za beke ze szpiegów komuchow należy się piana jak psu buda.
Zgłoś
Avatar
hgh 2014-01-23, 2:32
Dorzuci ktos okularki do tego różowego kulfona i będzie faktycznie grodzkie.. o ile mamy mistrza painta gdzieś na sadolu.
Zgłoś
Avatar
Guwnozdupy 2014-01-23, 6:51 52
hgh napisał/a:

Dorzuci ktos okularki do tego różowego kulfona i będzie faktycznie grodzkie.. o ile mamy mistrza painta gdzieś na sadolu.

Zgłoś
Avatar
kamil.hasta 2014-01-23, 8:08
znajdźcie zdjęcie tej ryby jak wygląda na głębokości 2000 m, wtedy jest całkiem normalna, nie taka rozlazła. proponuję sprawdzić to na Urbanie, czy mu też wygląd poprawi. i już go tam zostawić.
Zgłoś
Avatar
Smuggler1920 2014-01-23, 8:41
A może to on? Coś cicho o Oleksym
Zgłoś
Avatar
fortunately 2014-01-23, 9:13
"Dużo czytam, odświeżam umysł i będę ku**a jak brzytwa." J. Oleksy.
Zgłoś
Avatar
lllll 2014-01-23, 9:52 4
Zgłoś
Avatar
dymas56 2014-01-23, 10:17
rybka bardzo smaczna tu macie przepis

1 żabnica
5 łyżek oliwy
4 czerwone cebule
1 lampka wina białego (wytrawne)
8 ząbków czosnku
rozmaryn
sól
pieprz

Żabnicę dokładnie myjemy i osuszamy. Do oliwy wrzucamy wyciśnięty czosnek, dużą ilość rozmarynu, dodajemy pieprz i sól, mieszamy i następnie nacieramy rybę. Zostawiając trochę oliwy do późniejszego podlewania ryby w trakcie pieczenia. Rybę wkładamy do żaroodpornego naczynia i obkładamy ją z dołu i góry cebulą. Wlewamy lampkę wina pieczemy w rozgrzanym do 200 ºC piekarniku. W międzyczasie podlewamy rybę resztą oliwy. Podajemy z pieczonymi w piekarniku ziemniakami.
Zgłoś
Avatar
bise 2014-01-23, 11:16
@hgh,
sadistic.pl/blobwhat-vt263616.htm
Zgłoś
Avatar
R................y 2014-01-23, 14:10
To bardziej Krzysztofa Bęgowskiego przypomina
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie