📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W życiu nie widziałem tak utuczonego płodu!
To chyba tej babki z harda, która była przez 50 lat w ciąży. Too lazy to miscarry.
To chyba tej babki z harda, która była przez 50 lat w ciąży. Too lazy to miscarry.
Dorzuci ktos okularki do tego różowego kulfona i będzie faktycznie grodzkie.. o ile mamy mistrza painta gdzieś na sadolu.
hgh napisał/a:
Dorzuci ktos okularki do tego różowego kulfona i będzie faktycznie grodzkie.. o ile mamy mistrza painta gdzieś na sadolu.
znajdźcie zdjęcie tej ryby jak wygląda na głębokości 2000 m, wtedy jest całkiem normalna, nie taka rozlazła. proponuję sprawdzić to na Urbanie, czy mu też wygląd poprawi. i już go tam zostawić.
A może to on? Coś cicho o Oleksym
"Dużo czytam, odświeżam umysł i będę ku**a jak brzytwa." J. Oleksy.
rybka bardzo smaczna tu macie przepis
1 żabnica
5 łyżek oliwy
4 czerwone cebule
1 lampka wina białego (wytrawne)
8 ząbków czosnku
rozmaryn
sól
pieprz
Żabnicę dokładnie myjemy i osuszamy. Do oliwy wrzucamy wyciśnięty czosnek, dużą ilość rozmarynu, dodajemy pieprz i sól, mieszamy i następnie nacieramy rybę. Zostawiając trochę oliwy do późniejszego podlewania ryby w trakcie pieczenia. Rybę wkładamy do żaroodpornego naczynia i obkładamy ją z dołu i góry cebulą. Wlewamy lampkę wina pieczemy w rozgrzanym do 200 ºC piekarniku. W międzyczasie podlewamy rybę resztą oliwy. Podajemy z pieczonymi w piekarniku ziemniakami.
1 żabnica
5 łyżek oliwy
4 czerwone cebule
1 lampka wina białego (wytrawne)
8 ząbków czosnku
rozmaryn
sól
pieprz
Żabnicę dokładnie myjemy i osuszamy. Do oliwy wrzucamy wyciśnięty czosnek, dużą ilość rozmarynu, dodajemy pieprz i sól, mieszamy i następnie nacieramy rybę. Zostawiając trochę oliwy do późniejszego podlewania ryby w trakcie pieczenia. Rybę wkładamy do żaroodpornego naczynia i obkładamy ją z dołu i góry cebulą. Wlewamy lampkę wina pieczemy w rozgrzanym do 200 ºC piekarniku. W międzyczasie podlewamy rybę resztą oliwy. Podajemy z pieczonymi w piekarniku ziemniakami.
To bardziej Krzysztofa Bęgowskiego przypomina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów