📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kiedys jechalem tak z pustym koszem po placu i gdzies w oddali tam gdzie sie te kosze ustawialo byl parking. wyjezdzam z magazynu i widze, ze pusto wiec sobie jade przed siebie jak zombie i sie zamyslilem. chyba jakas opatrznosc nade mna szuwala bo zatrzymalem sie cm przed zaparkowanym autem:O
Jaki tam ślepy? Zajebiście wycelował.
nwonigers napisał/a:
kiedys jechalem tak z pustym koszem po placu i gdzies w oddali tam gdzie sie te kosze ustawialo byl parking. wyjezdzam z magazynu i widze, ze pusto wiec sobie jade przed siebie jak zombie i sie zamyslilem. chyba jakas opatrznosc nade mna szuwala bo zatrzymalem sie cm przed zaparkowanym autem:O
Jazda wózkiem siedem dni w tygodniu na trzy zmiany... pamiętam jakby to było wczoraj. Zdążały się różne sytuacje. Zdarzenie z filmu nie robi na mnie wrażenia.
Nie takie rzeczy się odpierdalało. Nie idiota, ani nie ślepy. Wystarczy czasami brawura, rozkojarzenie albo za dużo o jedną nadgodzinę .
lewa strona masztu zlala sie idealnie ze slupem wiem co pisze jestem experte
Z waszej perspektywy wydaje się ze to niemożliwe a to może wyglądać inaczej. Sam jestem wózkowym na hucie, wiozłem wióry stalowe na wsad i przez nawał roboty myślenie co mam zrobić, gdzie zaraz jechać a tu jeszcze do ciebie ktoś krzyknie, że cos chce to jest takie myślenie i dziura w czasie jak czasem się jedzie i nie pamięta się jak ten kawałek przejechało no i... wypierdoliłem w słup z rozdzielnią prądu, w jedyny słup w promieniu 30 metrów -_-
Kurwełe zamyślił się i beng kraksa. Tak jak kolega wyzej tez sie kiedys zamyslilem i bym auto widlakiem skasował. To był moment
Jako student 2 dni w tyg na Reach truck w UK mam £9.25/h.
Mocz napisał/a:
Jakie macie stawki na widlaku? na msc?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów